• Haberler
  • Genel
  • 'Z kuşağı yoktur Asım nesli vardır, onlar da AK Parti'ye katılıyor'

'Z kuşağı yoktur Asım nesli vardır, onlar da AK Parti'ye katılıyor'

AK Parti Sandıklı İlçe Danışma Meclisi'nde partiye katılan gençlere rozetleri takıldı. Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 'Z kuşağı yoktur, Asım’ın Nesli vardır. Onlar da AK Parti'ye yoğun bir şekilde katılıyorlar' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sandıklı İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı [&hellip]

AK Parti Sandıklı İlçe Danışma Meclisi’nde partiye katılan gençlere rozetleri takıldı. Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, “Z kuşağı yoktur, Asım’ın Nesli vardır. Onlar da AK Parti’ye yoğun bir şekilde katılıyorlar” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sandıklı İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İl Başkan Yardımcısı Dilek Hanım Çengel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Tarkan, Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclis Üyeleri, İGM Üyesi Mevlüt Özaydın, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
“SANDIKLI CİDDİ YATIRIMLAR ALDI”
Toplantının ilk konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık yaptı. Sandıklı İlçesi’nin ciddi yatırım aldığını söylen Işık, “Akharım Belediyesi’nin içme suyu ihtiyacını karşıladık. Dokuz baraj ve 4 gölet inşa ettik. İki baraj ve 1 gölet inşaatı devam etmektedir. 73 bin 738 dekar araziyi sulamaya açtık ve çiftçilerimize yıllık 82 milyon TL zirai gelir artışı sağladık. 26 derenin ıslahını tamamladık. 143 adet köprü inşa ettik. 16 milyon fidanı toprakla buluşturduk. 7 adet Şehitler Ormanı, 7 köy ormanı, 4 mesire yeri tahsis ettik. 141 aileye 2 milyon 150 bin TL kredi ve hibe desteği sağladık. Akdağ Tabiat Parkı ile vatandaşlarımızı tabiatla buluşturduk. Beş adet otomatik meteoroloji gözlem istasyonu kurduk. Sandıklı böyle muazzam yatırımları hükümetimizle birlikte gördü.” dedi.
“SANDIKLI TEŞKİLATIMIZIN ARKASINDAYIM”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Sandıklı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada ilçeye 2003 ve 2020 yılları arasında 760 milyon TL’lik yatırım yapıldığını kaydetti. Uluçay, “Bu yatırımın 460 milyon TL’si orman ve su alanındadır. Sandıklı’da ciddi bir birlik beraberlik var. Tuttuğunu koparan bir Belediye Başkanımız ve tuttuğunu koparan bir İlçe Başkanımız var. Çok tecrübeli Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız var. Ben burada bir kez daha Sandıklı teşkilatımızın arkasında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Birlik ve beraberliğin bozulmamasını da temenni ediyorum.” diye konuştu.
“TEHDİT CEZA KANUNUNDA TANIMLANMIŞ SUÇTUR”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamu personelini tehdit ettiğini vurgulayan Uluçay, “Muhalefetken aziz milletimizi tehdit eden malum zat iktidar olursa neler yapabileceğini siz düşünün. Herkesin hatırlayacağı üzere kaset operasyonu ile CHP’nin başına getirilen malum zat, memurları tehdit etme cüretini de henüz muhalefetteyken sergilemiş oldu. Tehdit, Türk Ceza Kanunu’nda tanımı yapılan bir suçtur.” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL TIP MERKEZİ SANDIKLI’YA AÇILACAK”
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçenin Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Türkiye’de çok önemli bir konumda olan ilçemiz termal tesisleri ile dikkat çekiyor. Biz termali ciddi bir potansiyel haline getirdik. Bu enerji potansiyelinin ekonomiye dönmüş hali seralarla, otellerle, ısıtma ile ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla burada ilçe ekonomisine büyük katkısı vardır ve önemli bir istihdam kaynağıdır. Bütün bunlarla birlikte Sağlık Bakanlığımız ile birlikte yaptığımız Geleneksel Tıp Merkezimizin inşaatı bitti. Bu merkezimiz bir ay içinde açılacaktır. Burası bir ilk olma özelliğine sahiptir. Alternatif tıbbi müdahalelerin Türkiye’de ilk kez uygulandığı bir yer olacak.”
EROĞLU: ULUÇAY, BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR, GENEL MERKEZDE DE TAKDİR EDİLİYOR
Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu toplantıda yaptığı konuşmada, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın başkentte başarılı çalışmalarıyla dikkat çektiğini ve parti genel merkezinde takdir edildiğini açıkladı. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Eroğlu şunları söyledi: “Özellikle dış politikada yoğun bir gündem bulunuyor. Ülkemizin dört bir yanı terör örgütleriyle sarılmış bir durumda. Özellikle bazı batılı devletler de bu örgütlere açıktan ve ya gizli destek veriyorlar. Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu terör örgütlerine gereken cevabı veriyor, bundan sonrada verecektir. Şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimiz, PYD, PKK, DEAŞ gibi bütün terör örgütlerine göz açtırmamaktadır. Doğu Akdeniz’de ülkemize karşı oynanan haksız ve hukuksuz oyuna asla izin vermeyeceğiz. Mavi Vatan, damlasına kadar kahraman milletimizindir. Türkiye, Doğu Akdeniz’deki haklarından vazgeçmeyecektir. Türkiye, haklı ve kararlı tutumundan asla taviz vermeyecektir.” Toplantıda Eroğlu, Uluçay, Işık ve Çöl Parti’ye AK Partiye katılan gençlere rozetlerini taktı. Eroğlu, “Z kuşağı yoktur, Asım’ın Nesli vardır. Onlar da AK Parti’ye yoğun bir şekilde katılıyorlar.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme