• Haberler
  • Spor
  • Yüzücüler Eskişehir'de yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Yüzücüler Eskişehir'de yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Eskişehir Atatürk Yüzme Havuzu'nda Afyon Yüzme Küçükler İl Seçmesi ve Minikler Şenliği Yarışması gerçekleşti. Turnuvaya katılan minikler şenlik havasında geçen müsabakalarda tecrübe kazanırken büyükleri ise sıralama için yüzdü. İl Seçmelerini Recep Kirez, Yiğit Efe Dündar, Berk Çağıl Pamuk, Yağız Özavar, Görkem Yiğit, Hasan Safa Doğan, Tuna Kınacıoğlu, Cemre Vermez, Baran Can Çakmak, Ceylin Tekman, Dide [&hellip]

Eskişehir Atatürk Yüzme Havuzu’nda Afyon Yüzme Küçükler İl Seçmesi ve Minikler Şenliği Yarışması gerçekleşti. Turnuvaya katılan minikler şenlik havasında geçen müsabakalarda tecrübe kazanırken büyükleri ise sıralama için yüzdü. İl Seçmelerini Recep Kirez, Yiğit Efe Dündar, Berk Çağıl Pamuk, Yağız Özavar, Görkem Yiğit, Hasan Safa Doğan, Tuna Kınacıoğlu, Cemre Vermez, Baran Can Çakmak, Ceylin Tekman, Dide Betül Doğan, Esra Karatepe, Dilay Serin, Feyzan Ulusoy, Ali Yiğit, Eda Sevim Çelik, Şeyma Çelik, Selinay Dedeoğlu, Ekin Çetin, Miray Selis Yavuz, Elif Ekin Orman, Güven Can Topçu, Ege Pamuk ve Osman Emir Kiriş katıldı.
Afyonkarahisar’dan 30’un üzerinde katılımın gerçekleştiği Küçükler İl Seçmeleri’nde barajı geçmeyi başaran Recep Kirez, Güven Can Topçu ve Yiğit Efe Dündar müsabakalar sonucunda barajı geçerek üst tur olan grup müsabakalarına Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkı kazandı.

Bakmadan Geçme