• Haberler
  • Genel
  • Yüzücüler dereceyle döndü – Kocatepe Gazetesi

Yüzücüler dereceyle döndü – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Yüzme Fedarasyonu Kule ve Tramplen Kış Kupası 26-29 Ocak tarihleri arasında Samsun'da yapıldı. Bu şampiyonaya Afyonkarahisar'ı temsilen Keskinler Spor Kulübü katıldı 26-29 Ocak tarihleri arasında Samsun'da Türkiye Yüzme Fedarasyonu Kule ve Tramplen Kış Kupası yapıldı. Bu şampiyonaya Afyonkarahisar'dan Keskinler Spor Kulübü katıldı. Antrenör Nurhan Keskin'in çalıştırdığı sporcular Yaprak Selin Keskin, Güvencan Topçu, Dilara Günel [&hellip]

Yüzücüler dereceyle döndü

Türkiye Yüzme Fedarasyonu Kule ve Tramplen Kış Kupası 26-29 Ocak tarihleri arasında
Samsun’da yapıldı. Bu şampiyonaya Afyonkarahisar’ı temsilen Keskinler Spor Kulübü katıldı

26-29 Ocak tarihleri arasında Samsun’da Türkiye Yüzme Fedarasyonu Kule ve Tramplen Kış Kupası yapıldı. Bu şampiyonaya Afyonkarahisar’dan Keskinler Spor Kulübü katıldı. Antrenör Nurhan Keskin’in çalıştırdığı sporcular Yaprak Selin Keskin, Güvencan Topçu, Dilara Günel ve Ömer Akdeniz Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etti. Yarışmada Yaprak Selin Keskin 1 ve 3 metre tramplende Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti. Güvencan Topçu 3 metre kulede Türkiye 3’üncülüğü, Dilara Günel 3 metre kulede Türkiye 2’nciliği, Ömer Akdeniz ise 1 metre tramplende Türkiye 8’inciliği kazanmayı başardı.
Bu sonuçlardan sonra 3 metre tramplende barajı aşan Yaprak Selin Keskin milli takıma davet edildi. Sporcumuz Türkiye’yi Mart ayında Sırbistan’da yapılacak olan Belgrat Diving Trophy ve Mayıs ayında Hırvatistan’da yapılacak olan 13, Alpe Adria Tournament yarışmalarında temsil edecek. 2015 yılı sezonunun ilk şampiyonasın da Afyon’u temsilen katılan Keskinler Gençlik ve Spor Kulübü toplamda aldığı 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla kulüpler arasında 5. sıraya yükseldi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme