• Haberler
  • Genel
  • Yüzücüler başarılarla döndü – Kocatepe Gazetesi

Yüzücüler başarılarla döndü – Kocatepe Gazetesi

5-7 Aralık tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Ön Eleme ve Kardeş İller Müsabakaları’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden Keskinler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları derecelerle döndü 5-7 Aralık tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Ön Eleme ve Kardeş İller Müsabakaları’nda Afyonkarahisar'ı temsilen katılan Keskinler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 1'incilik, 2'ncilik, 3'üncülük ve 4'üncülük dereceleri ile [&hellip]

Yüzücüler başarılarla döndü

5-7 Aralık tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Ön Eleme ve Kardeş
İller Müsabakaları’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden Keskinler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları derecelerle döndü

5-7 Aralık tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Ön Eleme ve Kardeş İller Müsabakaları’nda Afyonkarahisar’ı temsilen katılan Keskinler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 1’incilik, 2’ncilik, 3’üncülük ve 4’üncülük dereceleri ile döndü.
Kısa Kulvar Ön Elemesi 100 mt. serbest stilde birinci olmayı başaran Yaprak Selin Keskin, Kardeş İller Müsabakaları’nda 50 mt. serbest stilinde ikinci oldu. Fikri Çağan Oruç 50 mt. serbest stilde üçüncü, Yusuf Günel 50 mt. serbest stilde ikinci, Tuana Nesil Çan 50 mt. serbest stilde dördüncü olmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme