Yüzme havuzu tamamlandı

Çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Emirdağ’lıyı yüzme sporu ile buluşturacak olan ve aynı zamanda Emirdağ’ın ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olan Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu vatandaşların hizmetine sunuldu

Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirme ile Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun, çalışma saatleri sabah 09.30 akşam ise 21.30 saatleri arasında hizmet vereceği ifade edildi. Havuz cuma ve cumartesi günleri kadınlara; pazar, pazartesi, salı, çarşamba günleri ise erkeklere hizmet verecek. Havuzda perşembe günü ise bakım ve temizlik yapılacağı için hizmet dışı olacağı açıklandı.
Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yüzmeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Koyuncu, ilçenin en önemli eksiklerinden birini daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çok çalıştık, çok çabaladık ve ilçemizde yüzme bilmeyen kimse kalmasın düşüncesiyle Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan tesisimiz Kadim Şehrimiz Emirdağ’a hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme