• Haberler
  • Genel
  • 'Yüzde 75 için birlik ve beraberlikle çalışacağız'

'Yüzde 75 için birlik ve beraberlikle çalışacağız'

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Yurdunuseven, Afyonkarahisar'da yüzde 75 oy oranına ulaşacaklarını söyledi AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclis toplantısı düzenlendi. Danışma Meclis toplantısına davet edilen Milletvekili aday adayları söz alarak kendilerini tanıttılar. AK Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail [&hellip]

“Yüzde 75 için birlik ve beraberlikle çalışacağız”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da yüzde 75 oy oranına ulaşacaklarını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclis toplantısı düzenlendi. Danışma Meclis toplantısına davet edilen Milletvekili aday adayları söz alarak kendilerini tanıttılar. AK Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aladaş’ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerinde başarılı olacaklarını belirtti.
GÖNÜL İSTER Kİ 21 ADAY
ADAYINI GÖNDERELİM
Yurdunuseven, “Aday adaylarımızla dinlerken büyük bir gurur duydum. Gönül ister ki 21 tane milletvekili çıkaralım da hepinizi gönderelim. Ama bu maalesef 21 aday adayımızı da gönderemiyoruz. İnanıyorum ki Afyonkarahisar’da yüzde 75 oranında oyu yakalayacağız. Aday adaylarımız içerisinden 5 tane aday belirleyeceğiz. Bu adayları belirlerken teşkilatlara soracağız. Aynı zamanda genel merkez kendisi karar verecek ve mülakata çağrılacak. Yine 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapacağız. 5 milletvekili adayımızı TBMM’sine göndermek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. İl Yönetim Kurulu olarak aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Önümüzdeki hafta içerisinde akşam yemeği organizasyonumuz olacak. Yemeğe teşkilatlarımızı ve aday adaylarımızı çağıracağız. Aday adaylarımız ile teşkilatlarımızı buluşturacağız. Biz istiyoruz ki en değerli ve en güzel arkadaşlarımız gitsinler ve memleketimiz için hizmet etsinler” dedi.
DİĞER SEÇİMLERDEN
DAHA ÖNEMLİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerin önemine dikkat çekti. Eser, şöyle konuştu:
“2014 Eylül ayında partimizin kongre süreci başladı. Biz de Merkez İlçe olarak Işıklar Beldemiz’de kongremizi yaptık ve ardından 20 Aralık 2014’de Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizden hemen sonra çalışmalarımıza başladık. Yönetimimizi oluştururken daha önce merkez ilçede görev yapmış ve yönetimde yeni yer alan arkadaşlarımızla da birlikte hareket ediyoruz. Asil ve yedek üyelerimizle birlikte toplantılar yaparak belde, köy ve mahalle sorumlularımız belirledik. Bu sorumlu arkadaşlarımız bölgelerinde toplantılar yapıyorlar. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz 2014 yılında iki seçim geçirdik. 7 Haziran seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanarak oyumuzu artıracağız. Bu seçimlerde daha önce geçirdiğimiz seçimlerden daha önemli.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme