Yüz yüze vaaz seminerlerine devam

Afyonkarahisar Müfütülüğü vaizlerin eğitim çalışmalarını sürdürüyor Afyonkarahisar Müftülüğü İl Vaizi Mustafa Öztürk ve Yusuf Türk tarafından düzenlenen 'Yüz Yüze Vaaz' semineri 27 Ocak – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.13 Şubat 2014 Perşembe günü seminere katılan 23 kursiyere rehber öğreticiler Mustafa Öztrük ile Yusuf Türk'ün hazır bulunduğu programda İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından 'Yüz Yüze [&hellip]

Yüz yüze vaaz seminerlerine devam

Afyonkarahisar Müfütülüğü vaizlerin eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Afyonkarahisar Müftülüğü İl Vaizi Mustafa Öztürk ve Yusuf Türk tarafından düzenlenen “Yüz Yüze Vaaz” semineri 27 Ocak – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
13 Şubat 2014 Perşembe günü seminere katılan 23 kursiyere rehber öğreticiler Mustafa Öztrük ile Yusuf Türk’ün hazır bulunduğu programda İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından “Yüz Yüze Vaaz Semineri Sertifikası” verildi. Müftü Burhan İşliyen üç hafta süre ile haftada dört gün ve beş saat olmak üzere toplam 60 saat süren semineri değerlendirdi. İşliyen ilgili program ile din görevlilerine kendi camilerinde yüz yüze vaaz etmelerinin hedeflendiğini, bundan sonra görev yerlerinde vaaz ve hitabet konusunda daha iyi deneyim kazandıklarını vurguladı. Bu seminerlerin periyodik olarak devam edeceğini ve yeni seminerin de 17 Şubat 2014 Pazartesi başlayacağını ifade eden Müftü İşliyen kursiyerlere belgelerini vererek görevlerinde başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme