Yusuf Tür, Afyon'u temsil etti

Muhasebeciler, Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler İşveren Sendikası'nın Olağan Genel Kurulu'nda hemşehrimiz Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yusuf Tür, Denetleme Kuruluna seçildi. Seçim sonuçları ile ilgili açıklamada bulunan Tür 'Seçim sonuçlarının sendikamıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Seçim sonucu görev alan tüm meslektaşlarıma da bu meşakkatli yolda başarılı çalışmalar dilerim. Sendikamız kısa sürede güzel işler [&hellip]

Muhasebeciler, Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler İşveren Sendikası’nın Olağan Genel Kurulu’nda hemşehrimiz Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yusuf Tür, Denetleme Kuruluna seçildi. Seçim sonuçları ile ilgili açıklamada bulunan Tür; “Seçim sonuçlarının sendikamıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Seçim sonucu görev alan tüm meslektaşlarıma da bu meşakkatli yolda başarılı çalışmalar dilerim. Sendikamız kısa sürede güzel işler başardı. Sendika Başkanımız Eyyüp Sabri Güler üstadımın bu konudaki üstün gayret ve çalışmaları bizleri de tetikliyor. 1. Olağan Genel Kurulumuza Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Muhasebeciler, Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler İşveren Sendikası 1’inci Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçim sonucunda Çankaya İlçe Seçim Kurulu Mazbatasının sıralaması çerçevesinde sendika kurullarının teşkili aşağıdaki şekilde oluştu:
YÖNETİM KURULU
Eyyüp Sabri Güler – Ankara
Hülya Kurun Gül – İstanbul
Ali Akmeşe – Mersin
Murat Zoravali – Ankara
Mehtap Semizoğlu – Bursa
Kadir Gökhan Yülek – Hatay
Ayhan Atasoy – Ankara
Denetleme Kurulu
Remzi Acar – İstanbul
Yusuf Tür – Afyon
Sinan Dalman – Giresun
Disiplin Kurulu
İsmail Zoravali – Ankara
Senar Başak – Mardin
Kemal Demir – Kocaeli

Bakmadan Geçme