• Haberler
  • Genel
  • Yürütme kurulu toplandı – Kocatepe Gazetesi

Yürütme kurulu toplandı – Kocatepe Gazetesi

“Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz Projesi” yürütme kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Adem Uslu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi Afyonkarahisar Valiliği tarafından yürütülmekte olan “Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz Projesi”nin yürütme kurulunun ikinci toplantısı söz konusu projenin sekretarya hizmetlerini de yürütmekte olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün toplantı salonunda Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Çevre [&hellip]

Yürütme kurulu toplandı

“Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz Projesi” yürütme kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Adem Uslu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yürütülmekte olan “Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz Projesi”nin yürütme kurulunun ikinci toplantısı söz konusu projenin sekretarya hizmetlerini de yürütmekte olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün toplantı salonunda Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile bir Mahrukatçı katıldı.
Toplantıda; Söz konusu projenin ilk yürütme kurulu toplantısının yapıldığı 19 Eylül 2014 tarihinden bugüne kadar proje kapsamında yürütülen iş ve işlemler değerlendirilirken, bu tarihten sonra proje kapsamında gerçekleştirimesi planlanan eğitim ve bilgilendirme toplantıları, yayımlanacak basın bültenleri, dağıtılacak el ilanları, bilbord ilanları ve denetim faaliyetleri konularında görüş alışverişinde bulunularak bu hususlardaki çalışmaların devamına karar verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme