Yurter ABD'de – Kocatepe Gazetesi

B20 toplantılarında Türkiye adına önemli görev üstlenen işadamı hemşehrimiz Melih Yurter, Bakan Babacan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve işadamları, Sabancı, Koç, Şahenk ile birlikte Washington'a gitti B20 toplantılarına Tükiye'den katılan birkaç önemli işadamından birisi olan hemşehrimiz Melih Yurter, B20'nin ABD'deki toplantılarına katılmak üzere Washington'a gitti.16-17 Nisan tarihlerinde ABD'nin başkenti Washington'da G20/B20 dönem toplantısı çerçevesinde görev gücü [&hellip]

Yurter ABD’de

B20 toplantılarında Türkiye adına önemli görev üstlenen işadamı hemşehrimiz Melih Yurter, Bakan Babacan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve işadamları, Sabancı, Koç, Şahenk ile birlikte Washington’a gitti

B20 toplantılarına Tükiye’den katılan birkaç önemli işadamından birisi olan hemşehrimiz Melih Yurter, B20’nin ABD’deki toplantılarına katılmak üzere Washington’a gitti.
16-17 Nisan tarihlerinde ABD’nin başkenti Washington’da G20/B20 dönem toplantısı çerçevesinde görev gücü toplantıları gerçekleştirilecek. Bu toplantılar IMF ve Dünya Bankası’nda yapılacak. Aynı çerçevede G20 Ekonomi Bakanları toplantısı da gerçekleştirilecek. Bu toplantılara Türkiye B20 KOBİ ve Girişimcilik Çalışma Grubu Başkanı sıfatı ile ATSO eski Başkanı hemşehrimiz Melih Yurter de katılacak. Yurter dün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye’nin diğer 4 çalışma grubu başkanları olan Güler Sabancı, Ali Koç, Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin’le birlikte Washington’a gitti.
G20’nin iş dünyası ayağı B20 Türkiye Başlangıç Toplantısı, İstanbul’da gerçekleştirilmişti. Türkiye’nin sayılı iş adamlarının katıldığı toplantılarda Afyonkarahisar’dan da işadamı Melih Yurter yer almıştı.
B20’nin iş dünyasının menfaatleri için bir şeyler yapmak isteyen herkese açık olması gerektiğini belirten Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bizim için çok uluslu şirketlerimiz de KOBİ’lerimiz de, gelişmiş ülkelerimiz de gelişmekte olan ülkelerimiz de çok değerli. Bunun için iki yeni mekanizma kuruyoruz. Öncelikle KOBİ’ler ve girişimciler için öneriler geliştirecek KOBİ’ler ve Girişimcilik Görev Gücü’nü kuruyoruz. Bu grubumuzun başkanlığını da Türkiye’nin orta büyüklükte bir şehri olan Afyon’da KOBİ’lerin yurt dışına açılması için ciddi çalışmalar yapan, kendisi de başarılı bir girişimci olan Melih Yurter yapacak” şeklinde konuşmuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme