Yurtdışında Eğitim İmkanını Kaçırmayın

AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinden yapılan açıklamada, öğrenci hareketliliği başvurularının 30 Eylül'de başlayacağı belirtildi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamada "2024-2025 Güz Dönemi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvurusu
Öğrenim Hareketliliği Başvuruları, 30 Eylül 2024 – 16 Ekim 2024 tarihleri aralığında alınacaktır. Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Erasmus+ TURNA Portal aracılığıyla yapılacaktır. Başvuru formu bilgisayar ortamında yazılı olarak doldurulup, ıslak imza ile imzalanıp, fotoğraf eklendikten sonra taratılarak PDF formatında istenilen diğer belgelerle birlikte Erasmus+ Başvuru Portalı üzerinden sisteme yüklenecektir." denildi.

 

ÜLKELERE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR


Açıklamada şu vurgular yapıldı:
"El ile doldurulan, ıslak imza ile imzalanmayan, fotoğraf eklenmeyen ve tek PDF belgesi olarak sisteme yüklenmeyen başvuru formları geçersiz sayılacaktır. Öğrenci öğrenim hareketliliği için 7 kişilik kontenjan tahsis edilmiştir.
Belirtilen kontenjanlar tahmini olup öğrencilerin gidecekleri ülkelere göre hibe miktarı değişeceği için farklılık gösterebilir. Nihai sayı başvuru sonuçlarından sonra oluşacak tablo ve bütçe hesaplamalarının sonucunda kesinleştirilecektir. Başvurular tüm akademik birimlerimizdeki öğrencilerimizin başvurusuna açıktır.
Kontenjan sayımız her akademik birim için 1 kişilik kontenjan ayrılacak şekilde oluşturulmuştur."

Bakmadan Geçme