Yurtdışı ziyaretlerinde bilgi verilmiyor mu?

İl Genel Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı İsa Çağa,İl Genel Meclisi üyeleri ya da yönetiminin yurtdışı ziyaret ve gezi gibi etkinliklerinde MHP’nin genel olarak bilgilendirilmediğini savundu İl Genel Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı İsa Çağa, İl Genel Meclisi toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çağa, 5 Eylül’de Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamanın ardından İl [&hellip]

Yurtdışı ziyaretlerinde bilgi verilmiyor mu?

İl Genel Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı İsa Çağa,İl Genel Meclisi üyeleri ya da yönetiminin yurtdışı ziyaret ve gezi gibi etkinliklerinde MHP’nin genel olarak bilgilendirilmediğini savundu

İl Genel Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı İsa Çağa, İl Genel Meclisi toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çağa, 5 Eylül’de Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamanın ardından İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in Balkanlar’da ziyaret gerçekleştirdiğinin hatırlatılması üzerine, yurtdışı etkinliklerinde MHP’nin bilgilendirilmediğini kaydetti.
“BASIN MENSUPLARINDAN DUYDUM”
Bu gezinin zamanının doğru olmadığını kaydeden Çağa, “5 Eylül’de Afyonkarahisar’da meydana gelen bir patlamada 25 gencimizi şehit verdik. Olayın ardından iki gün sonra basın mensubu arkadaşlar beni aradılar, dediler ki ‘Sayın Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisi de Bosna Hersek’e, Kosova’ya gezi-ziyarete gidiyor mu’ diye sordular. Ben de olayı basın mensuplarından öğrendim ve şok oldum. Orada 25 yiğidimizi vermişken o geziye gidilmesinin mantık dışı olduğunu, bize nezaketen dahi olsa, Meclis’te bilgi verilmediğini basın mensubu arkadaşlara ilettim” dedi.
“GEZİYE KARŞI DEĞİLİZ”
Basın mensuplarıyla konuşmasından sonra AK Partili arkadaşlarını aradığını kaydeden Çağa, “AK Parti içindeki bazı arkadaşlara telefon ettim. Gezinin doğru olduğu, İl Genel Meclisi üyelerinin geziye katılmayacağı, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in geziye katılacağı söylendi. Elim olayın ardından geziye gidilmesini grubum adına kınadım. Ülke dışına çıkılıyor, MHP’nin haberi yok. Yurtdışına çıkılıyor, bize haber verilmiyor. Çıkmasına karşı değiliz. MHP, genelde es geçiliyor. Bilgilendirme yapılmıyor. Gezinin sonrasında da herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor. Bilgi verilmiyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme