Yurt Dışında Kışın Nereye Gidilir?

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte, binlerce insan yeni yıl planları yapmaya başladı. Birçok insan yeni yıla yeni yerler görerek girmek için ülkeleri araştırmaya başladı. Peki, kışın en çok hangi tercih edilir. Kış turizminin daha çok olduğu ülkeler hangileri? Sizler için araştırdık. Gelin hep birlikte öğrenelim.

Yeni yıla yeni ülkeler keşfederek, kış manzaralarının eşsiz güzelliği ve bol eğlenceli girmek isteyenler en çok hangi ülkelere tercih ediyor dersiniz? İşte o ülkeler….

Kış turizminden yararlanmak isteyen ve tam anlamıyla bir kış tatili yapmak isteyenlerin tercihi genellikle Avrupa oluyor.

  • DANİMARKA

Danimarka dünyanın en mutlu ülkesi olmasıyla bilinir. Eşişiz doğası ve kış atmosferi ile buluştuğunda ortaya çıkan muhteşem manzarada birçok aktive yapmak ve dinlenmek için eşsiz bir tercih.

Haber

  • MARSİLYA

Fransa’nın en önemli limanı olan Marsilya, Akdeniz’in eşsiz ile ziyaretçileri adeta büyülüyor. Sizde kış aylarında burayı tercih ederek, eşsiz gün batımında muhteşem fotoğraflar çekilebilirsiniz.

Haber

  • MADRİD

Doyasıya gezmek ve doyasıya eğlenmek istiyorsanız tercihinizi Madrid’den yana kullanabilirsiniz. Daha önce Madrid’te seyahat edenler Madrid’in gece hayatını mutlaka deneyimlemenizi tavsiye ediyor.

Haber

  • BERLİN

Berlin Duvarı’nı hayatınızda bir defa muhakkak duymuşsunuzdur. Ancak Berlin yalnızca bununla sınırlı değil, o kadar çok tarihi ve sembolik yapıları barındırıyor ki, keşfederken kendinizden geçeceksiniz. Gitmeye karar verdiğinizde tatil sürenizi mutlaka uzun tutun çünkü Berlin’de keşfedilecek çok fazla yer ve kültürel etkinlik var.

Haber

  • MOSKOVA

12 yüzyıla dayanan tarihi ile kültürel yapısı ile kendine hayran bırakan Moskova, şuanda dünyanın en önemli metropollerinden biri. Tam bir kış tatili yapmak istiyorum derseniz, ilk tercihlerinizden biri mutlaka Moskova olmalı. Gittiğinizde, Moskova Nehri’nin geçtiği bir vadiyi ziyaret etmeyi unutmayın!

Haber

  • BELÇİKA

Belçika, kendine özgü önemli tarihi yapıları, ve doğası mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri.

Haber

  • ROMANYA

Romanya’nın en ünlü bölgesi olan Transilvanya Orta Çağ’dan günümüze kadar ulaşan mimarisi ve kültürü ile ziyaretçileri adeta büyülüyor.

Haber

  • AVUSTURLYA

Avustralya’nın Hallstatt, kenti, 7000 senelik zengin bir tarihe sahip güzelliği ile ziyaretçilerini mest etmeyi bekliyor.

Haber

Bakmadan Geçme