YURT AYDER yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yetiştirme yurdundan ayrılarak hayata atılan, birçok kişinin üyesi olduğu Afyon Yurttan Ayrılanlar Derneği (YURT AYDER) geçtiğimiz gün Öğretmenevi'nde verilen iftarda bir araya geldi. Ayrıca verilen yemeğe geçmişteki yetiştirme yurtları yerine bugün kullanılan 'Sevgi Evleri'nde barınan çocuklar da misafir edildi. Yemeğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan katıldı.'RAMAZAN'IN HUZURUNUBİRLİKTE YAŞIYORUZ'Ramazan Ayının huzurunu ve [&hellip]

Afyonkarahisar’da yetiştirme yurdundan ayrılarak hayata atılan, birçok kişinin üyesi olduğu Afyon Yurttan Ayrılanlar Derneği (YURT AYDER) geçtiğimiz gün Öğretmenevi’nde verilen iftarda bir araya geldi. Ayrıca verilen yemeğe geçmişteki yetiştirme yurtları yerine bugün kullanılan “Sevgi Evleri”nde barınan çocuklar da misafir edildi. Yemeğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan katıldı.
“RAMAZAN’IN HUZURUNU
BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Ramazan Ayının huzurunu ve bereketini birlikte yaşadıklarını anlatan Afyon Yurttan Ayrılanlar Derneği (YURT AYDER) Başkan Yardımcısı Mehmet Koç, “Öncesi rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’na bizi kavuşturduğu için Cenab-ı Hakk’a şükrediyor, iftar soframızı siz değerli dostlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dernek olarak, iftar sofralarında bir araya gelmeyi, bu mübarek günlerde dostlarımızla hasbihal etmeyi kıymetli ve değerli buluyoruz. İlimiz merkezinden ve ilimiz dışından dışındaki üyelerimize, bu iftarın gerçekleşmesinde her bir ferdimize teşekkür ediyoruz. Gönüldaşlarımızla buluşup, Ramazan’ın huzurunu birlikte yaşıyoruz. Her fırsatta dile getiriyoruz; biz, fikirlerimizi de kazancımızı da paylaşmayı kendimize görev edinen bir yapıyız. Biz paylaşmayı, yardımlaşmayı bir menfaate dönük olarak ya da modadır diye yapmıyoruz, Allah rızası için yapıyoruz. İnşallah bu gibi iftar vb. programlarının her sene devamlı hale getirmek amacını Dernek olarak taşımaktayız, davetlere duyarsız kalmadığınız için her birinize ayrı arı Yönetim olarak şükranlarımızı sunarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Yemek sonrasında Öğretmenevi’nin bahçesinde büyüklere çay ikramı yapılırken küçüklere ise dondurma ikramında bulunuldu.

Bakmadan Geçme