YURT AY DER üyeleri 16'ıncı kez birarada

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği'nce (YURT AY DER) düzenlenerek geleneksel hala gelen pikniğin bu yıl 16'ncısı yine Fuar Piknik Alanında dün öğleden sonra gerçekleştirildi.YURT AY DER Afyonkarahisar Başkanı Arif Yağcı Kocatepe Gazetesi muhabirine bu yıl 16'cısını düzenledikleri piknik hakkında bilgi verdi. Geleneksel hale gelen piknik organizasyonunun uzun yıllardır aralıksız devam ettiğini belirten Yağcı, [&hellip]

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği’nce (YURT AY DER) düzenlenerek geleneksel hala gelen pikniğin bu yıl 16’ncısı yine Fuar Piknik Alanında dün öğleden sonra gerçekleştirildi.
YURT AY DER Afyonkarahisar Başkanı Arif Yağcı Kocatepe Gazetesi muhabirine bu yıl 16’cısını düzenledikleri piknik hakkında bilgi verdi. Geleneksel hale gelen piknik organizasyonunun uzun yıllardır aralıksız devam ettiğini belirten Yağcı, “16 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz pikniğimizde 7’den 70’e hepimiz toplanıyoruz. Derneğimizin üç bine yakın üyesi bulunuyor. Bu yılki pikniğimize yaklaşık 800 kişilik katılım sağlandı. Arkadaşlarımızın piknik vesilesi ile bir araya gelerek tekrar kaynaşması, arkadaşlık bağlarının devam etmesi açısından bu piknik bizim için çok önemlidir. Birde eğer arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntıları olmuşsa bunları bire bir çözebilme yoluna bu vesile ile bakıyoruz. Arkadaşlarımızdan bine yakını devlet dairelerinde memur olarak görevlidir. Çok sayıda esnaf ve sanatkârımız da burada buluşuyor. Bizim aile kaynaşması gibi bir ortamımız vardır. Biz YURT AY DER olarak devletimizin ve milletimizin evlatlarıyız. Biz devletimizin ve milletimizin ekmeğiyle büyüyen bu insanlar her konuda vizyon noktaya doğru kendilerini taşıyan insanlardır. Bu kişilerin her biri aile kurup çoluk çocuk ve torun sahibi oldular. Tüm arkadaşlarımız onurumuzdur” dedi. Ankara’dan pikniğe katılan misafirler olduğunu söyleyen Yağcı, YURT AY DER Federasyonu üyelerinin de katıldığı piknikten canlı, diri ve dinamik bir sivil toplum örgütü olduklarını sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Bakmadan Geçme