Yüreklerde – Kocatepe Gazetesi

SP Afyonkarahisar Milletvekili aday tanıtım toplantısında adaylar AK Parti iktidarına yüklendiler. Konuşmaların tamamına yakınında gidişattan memun olmayan seçmene yüreklerinin seslerini dinlemeleri telkin edilerek, yüreğinin sesini dinleyenlerin “Saadeti” duyacakları vurgulandı Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Milletvekili adayları için tanıtım programı dün sabah Garden Kale Otel’de düzenlendi. ŞENEL DESTEK İSTEDİ Milletvekili aday tanıtım programı açılış konuşmasını SP İl [&hellip]

Yüreklerde

SP Afyonkarahisar Milletvekili aday tanıtım toplantısında adaylar AK Parti iktidarına yüklendiler. Konuşmaların tamamına yakınında gidişattan memun olmayan seçmene yüreklerinin seslerini dinlemeleri telkin edilerek, yüreğinin sesini dinleyenlerin “Saadeti” duyacakları vurgulandı

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Milletvekili adayları için tanıtım programı dün sabah Garden Kale Otel’de düzenlendi.
ŞENEL DESTEK İSTEDİ
Milletvekili aday tanıtım programı açılış konuşmasını SP İl Başkanı Adnan Şenel yaptı. Şenel, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri doğrultusunda partisinin 550 milletvekili adayı ile sahaya inerek, seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Seçimin Türkiye ve tüm İslam Alemine birlik, beraberlik getirmesini dileyen Şenel; “SP olarak çok değerli milletvekili adaylarımızla yola çıktık. Hepsinden Allah razı olsun. SP ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk batağından çıkış kapısı olmaya adaydır. Partimiz bu zamana kadar izlemiş oldukları siyasi çizgide şunu açıkça gösterdiler ki, milli ve manevi değerleri öne alan, hakkın ve hukukun üstünlüğüne inanan, milletin bir delikli kuruşuna dahi haksız yere göz dikmeyen, uydu değil lider ülke Türkiye diyerek şahsiyetli bir dış politika hedefleyen, yani kısaca bu milletin aslını temsil eden partidir. İşte böyle ulvi hedefler doğrultusunda partimiz tüm gücüyle çalışacaktır” dedi.
“Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize sesleniyorum. SP’li adaylarımıza seçilecek kadar oy verin, Allah’ın izniyle seçim barajını bize bırakın. Bakın, o barajlar nasıl yıkılıyor.” diyen Şenel; “Bugün tarihi bir gün yaşanıyor. Milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği saadet partimiz işte burada, bir arada Elhamdü-lillah. Çok çalışacağız 1 Kasım gecesi inşallah bayram sevincini yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
ÜLKE TARİHİ SEÇİME GİDİYOR
SP Milletvekili adaylarından ilk konuşmayı SMMM Hasan Hüseyin Uğurlu yaptı. Milli Görüşün merhum kurucu Lideri Necmettin Erbakan’ın “Her seçim önemlidir. Ama bu seçim hepsinden önemlidir” sözünü hatırlatarak konuşmasına başlayan H. Hüseyin Uğurlu, seçim çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Farklı düşünceler ve farkli siyasi partilere mensup olunsa da herkesin kardeş olduğuna değinen Uğurlu; “Hepimiz kardeşiz. Aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Bu yüzden biz, hiç kimseye gülden daha ağır söz söylemeyiz. Lakin ülkemiz tarihi bir seçime gidiyor. Doğruları bilmek, gerçekleri söylemek zorundayız. SP’den başka yerli üretim, milli üretim diyen bir parti duyamazsınız. Çünkü bunların hepsi IMF’cidir. IMF’ye sormadan bırakın ağır sanayi hamlesi yapmayı, bırakın fabrika kurmayı, tek bir çivi bile çakamazlar. Oysa üretmeyen bir ekonomi işsizliğe çare olamaz. Ülkeye refah getiremez” diye konuştu.
ZAMAN HESAP SORMA ZAMANI
Sanayici işadamı SP Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı konuşmasında, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için son şans olacağını vurguladı. Türkiye’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ekonomik ve toplumsal çöküşün eşiğine getirildiğini ifade eden Taşkapı; “Hükümet, beceriksizliğini örtbas etmek için, başka gündemlerle uğraşmaktadır. Halkımız seçim öncesi yine oyalanmak ve bir 4 yıl daha kandırılmak istenmektedir. Çünkü bu seçimde, milletimizin, hükümetten 13 yıllık icraatlarının hesabını sorma zamanı gelmiştir. Hükümet, insanlara açlık, yoksulluk ve geçim sıkıntısını, manevi yozlaşmayı unutturmaya çalışmakta ve halkımızın 13 yıllık beklentilerini bir 4 yıl daha ertelemeye razı etmeye çalışmaktadır. Afyonkarahisar’ın tamamında en etkin çalışmayı yapacağız. Destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“SP KARDEŞLİĞİ TESİS EDECEK”
SP Milletvekil Adayı Tüccar Yaşar Karakaya, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye’nin olmak ya da olmamak mücadelesi vereceği bir seçim anlamına geldiğini söyledi. Her zaman irşadı ve ıslahı ilke edinen Milli Görüşçüler olarak problemlerin çözümünün öncelikle ahlak ve ma-neviyatla olacağını belirten Karakaya şöyle konuştu: “Gelir dağılımındaki adaletsizliği bitirmek için, adaletin herkese eşit bir şekilde uygulanması için, mazlumların hakkını savunmak için, çiftçilerimizi yeniden mutlu yapabilmek için, huzur, barış ve kardeşlik ortamını yeniden tesis etmek için inşallah meclise yürüyoruz. Milli Görüş, siyonizmin emellerine dur diyecek ve İslam Birliğini tesis edecektir. Ülkemizin içinden geçtiği şartları hepimiz biliyoruz. Şu anda İslam coğrafyasında nasıl bir kan ve gözyaşı aktığını görüyoruz.”
SP İKTİDARINDA
TÜRKİYE LİDER ÜLKE
SP 1. sıra Milletvekili Adayı İşadamı Safa Şenel, davalarının hak davası olduğunu dile getirdi. Yeryüzünde zulüm kalkıp, adil bir düzen kuruluncaya kadar, bu davanın yolunda ilerleyeceklerini belirten Şenel şunları söyledi: “Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz. Herkes kardeşi için yaşar. Biz siyaseti, Allah rızası için yapıyoruz. İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam birliğinin kurulması ile mümkündür. İslam ülkelerinin ve Türk Cumhuriyetlerinin ağabeyi ve lideri konumundayız. Fakat Milli Görüş olmadığı için ne liderlik nede ağabeylik yapamıyoruz. Milli Görüş Saadet Partisi iktidarda olsa lider olmak zor değil. Ey Hemşehrim, Ey Afyonlum, Ey yüce milletim bu gidişattan menun değilsen yüreğinin sesini dinle Saadeti duyacaksın.”
1 KASIM’DA YÜREĞİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN
SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım milletvekili aday tanıtım toplantısının son konuşmasını yaptı. 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinden önce SP’nin yer almadığı bir meclisin Türkiye’nin hiçbir problemini çözemeyeceğini söylediklerini dile getiren Yıldırım sözlerine şöyle sürdürdü: “Bu ülkenin gördüğü en korkunç istikrar AK Parti iktidarında yaşanmadı mı? Bir dediği diğerini tutmayan iktidar AK Parti iktidarı değil mi? ‘Çözüm süreci’ diyenler ‘Oslo’da masalar’ kuranlar, ‘Dolmabahçe mutabakatları’ imzalayanlar AK Parti iktidarı değil mi? Keza ülkeyi çözülmenin eşiğine getiren AK Parti iktidarı değil mi? Siz neyin istikrarından bahsediyorsunuz? ‘Oğlumu, sizin beslediğiniz PKK’lı askerleriniz öldürdü.’ diyen annenin feryadına kulak veriniz. Bu ülkede bir istikrar sorunu varsa bu sorunun kaynağı bizzat AK Parti iktidarı değil mi? İslam ümmeti, ‘Kürt, Türk, Şii, Sunni, Arap, Acem’ gibi her türlü etnik ve mezhebi farklılıklarla tahrik edilerek birbirine düşürülmek isteniyor. Büyük İsrail Planı’nın nihai hedefi ise Türkiye’dir. Türkiye’nin parçalanmasıdır. Türkiye bölünüp parçalansın ki ‘Arz-ı Mev’ud’u’ içine alacak biçimde Büyük İsrail Devleti kurulabilsin. 1 Kasım’da yüreğimizin sesini dinleyelim Saadet Partisi’nde birleşelim. SP tertemiz bir mazinin adıdır.”
SP Milletvekili aday tanıtım programına; SP 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili SP Kurucular Kurulu Üyesi Uşak İl Sorumlusu Osman Hazer’de katıldı. >>Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme