• Haberler
  • Genel
  • Yurdunuseven’in Sultandağı programı yoğun geçti

Yurdunuseven’in Sultandağı programı yoğun geçti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, programları kapsamında Sultandağı’nı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sultandağı’nda temaslarda bulundu. Yurdunuseven, ilk olarak AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Mustafa Genç, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İGM üyeleri, ilçe koordinatörleri ve Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ile bir araya geldi [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, programları kapsamında Sultandağı’nı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu

Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sultandağı’nda temaslarda bulundu. Yurdunuseven, ilk olarak AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Mustafa Genç, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İGM üyeleri, ilçe koordinatörleri ve Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ile bir araya geldi ve teşkilat çalışmaları hakkında istişarede bulundu.
KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE’Yİ ZİYARET ETTİ
Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı da ziyaret eden Yurdunuseven, Belediye’nin faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yurdunuseven, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek’i de ziyaret ederek ilçe hakkında görüş alışverişinde bulundu.
MEYDAN PROJESİNE TAM NOT
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Yapımı hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan Selçuklu Tarihi Kent Meydanı Projesi inşaat alanında incelemelerde bulunduk. İlçemizin tarihine, özüne bağlı olarak gerçekleştirilen tarihi kent meydanı Sultandağı’mıza çok yakışacak” dedi.
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI
Yurdunuseven, ziyaretleri çerçevesinde
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sultandağı Temsilcisi Kemal Durmuş ve gazileri de ziyaret ederek talepleri not aldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme