Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven’in makam aracı sünnet arabası oldu

Yurdunuseven’in makam aracı sünnet arabası oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, makam aracını sünnet arabası olarak tahsis etti

 

Bir mahalle ziyareti esnasında Ali Osman ve Yiğit Tukul’un makam arabasının yanına gelerek arabayı çok beğendiklerini ve sünnet arabası olması ricasını kırmayan Milletvekili Yurdunuseven şahsına ait olan makam aracını şoförü ile birlikte sünnet çocuklarına tahsis etti.
Yurdunuseven, “Her gün TBMM’ye gitmek üzere yola çıkan arabamız bugün Ali Osman ve Yiğit Tukul için yola çıktı. Bir mahalle ziyareti esnasında makam aracımızın yanına gelen Ali Osman ve Yiğit Tukul kardeşler şoför arkadaşımıza aracımızı çok beğendiğini söylemişler. Bende araca geldiğimde çocuklara sünnet olup olmadıklarını sordum. Minik kardeşler de yakında olacaklarını söylediler. Ben de hemen şoförüme talimat vererek devletin değil, şahsıma ait olan aracımı sünnet günü için hazırlamasını söyledim. Çocuklarımızın isteği bizim için emirdir. Çocuklar bizim geleceğimizdir, yarınlarımızdır. Onların küçük istek ve önerilerini geri çevirmeyelim, onların ruhlarını okşayarak öz güvenlerinin artmasını sağlayalım. Afyonkarahisar’da olduğum sürece aracım ihtiyaç sahipleri çocuklarımızın emrindedir.” diye konuştu.
Sünnet olan Ali Osman ve Yiğit’in babası Mustafa Tukul ise, “Ricamızı kırmayarak aracını bizlere tahsis eden Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.