• Haberler
  • Genel
  • Yurdunuseven’e ziyaretler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven’e ziyaretler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven göreve getirilmesinin ardından ziyaretçileri kabul ediyor Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine getirilen Av. İbrahim Yurdunuseven, hayırlı olsun ziyaretçilerini kabul ediyor. AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in yeni göreini kutlamak için yapılan ziyaretlerin son derece yoğun olduğu bildirildi. Yurdunuseven Tatarlı Belediye Başkanı [&hellip]

Yurdunuseven'e ziyaretler sürüyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven göreve getirilmesinin ardından ziyaretçileri kabul ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine getirilen Av. İbrahim Yurdunuseven, hayırlı olsun ziyaretçilerini kabul ediyor.
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in yeni göreini kutlamak için yapılan ziyaretlerin son derece yoğun olduğu bildirildi. Yurdunuseven; Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve Belediye Meclis Üyeleri, Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan ve Belde Yönetimi, Dazkırı İlçe Başkanı Recep Zaimoğlı ve İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Demir, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, İşsizler Dernek Başkanı Hasan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Termal Durak Başkanı Mehmet Yağşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sağlık-Sen Şube Başkanı Kadir Hız, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Çınar, Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Mustafa İşbilir, Enerji Bir-Sen İl Temsilcisi Abdurrahman Topatan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclis Üyeleri Onur Karakuzu, Adnan Öztaş, Osman Işık, Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztopbaş ve Sandıklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Durgun’u kabul etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme