Yurdunuseven’den Ortağına Tam Destek

AK Parti İl Başkanlığı görevine aranan Av. Turgay Şahin uzun yıllardan bu yana AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile hukuk bürosunda ortaklığını sürdürüyor. Yurdunuseven, Şahin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Teşkilat Başkanı ile fotoğraflarını paylaşarak ortağı Şahin’i tebrik etti

Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven aynı zamanda avukatlık bürosunda uzun yıllardır ortaklığını sürdürdüğü, ticari ortağı Av. Tugay Şahin’i ilk tebrik eden isimlerden birisi oldu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Baro Başkanı Sn. Turgay Şahin’i tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin inşallah” dedi.

Yurdunuseven İl Başkanlığı’na vekalet eden Hüseyin Menteş’e de teşekkür ederek, “Seçim süreci ve sonrasında teşkilatımızda büyük emekleri bulunan AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Menteş’e teşekkür ediyor, bir büyüğümüz olarak fikirlerine her zaman ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isterim” dedi.

AK Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Turgay Şahin 14 yıldır Afyonkarahisar Barosu Başkanlığı görevini de sürdürüyor.

Bakmadan Geçme