• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven'den 'hayırlı olsun' ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven'den 'hayırlı olsun' ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Serhat Korkmaz'ın İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının ardından AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven Korkmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Yurdunuseven ziyarette yaptığı konuşmada, 'Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Serhat [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Serhat Korkmaz’ın İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının ardından AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yurdunuseven ziyarette yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Serhat Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme