Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven’den “Diyarbakır annelerine” ziyaret

TBMM İnsan Hakları İnceleme

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu üyesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, evlatları PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan ve Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan “Diyarbakır annelerini” ziyaret etti

 

Evlatları PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan “Diyarbakır Anneleri” iki ayı aşkın süredir evlat nöbetine devam ediyor.
AİLELERLE GÖRÜŞTÜ
Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu üyesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven hafta sonu Diyarbakır’daydı. HDP İl Binası önündeki evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret eden Yurdunuseven, ailelerden evlatlarının durumu hakkında bilgi aldı.
“DESTEK ÇIĞ GİBİ ARTIYOR”
Yurdunuseven, “Çocuklarının PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül’de oturma eylemi başlatan ailelerin nöbeti 67 gündür devam ediyor ve ailelere destek çığ gibi artıyor.” dedi.
“ANNELERİN ACILARINA ORTAĞIZ”
Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu üyeleri olarak ailelerle tek tek görüşüp çocuklarının durumu hakkında bilgi aldıklarını kaydeden Yurdunuseven, “Evlat meselesi siyasetin çok üstünde bir meseledir. Çocukları dağa kaçırılan annelerin acılarına ortağız. PKK terör örgütü bir gün elbet bitecek. Devletimiz bu terör örgütünün bitmesi için elinden geleni yapıyor ve çetin bir mücadele veriyor.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti