• Haberler
  • Genel
  • Yurdunuseven: Türkiye pandemiden 5 yıldızlı takdirle geçti

Yurdunuseven: Türkiye pandemiden 5 yıldızlı takdirle geçti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, koronavirüs salgınıyla mücadele sırasında yatırımlara ara verilmediğini belirterek, 'Pandemi sürecinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti öğrenci değerlendirmesiyle 'beş yıldızlı takdirle' geçti' dedi.   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, pandemi sürecinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok ciddi bir sınav verdiğini söyledi. 'PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLARDA SÜRDÜRÜLDÜ' Milletvekili [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, koronavirüs salgınıyla mücadele sırasında yatırımlara ara verilmediğini belirterek, “Pandemi sürecinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti öğrenci değerlendirmesiyle ‘beş yıldızlı takdirle’ geçti” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, pandemi sürecinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok ciddi bir sınav verdiğini söyledi.

“PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLARDA SÜRDÜRÜLDÜ”

Milletvekili Yurdunuseven, pandemi sürecini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin üstün bir başarıyla öğrenci durum değerlendirmesiyle “beş yıldızlı takdirle” geçtiğini vurgulayarak, “Pandemi sürecinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve kabinemizin tamamı çok ciddi bir sınavı başarıyla sonuçlandırdılar. Pandemi sürecinde alınan tedbirler neticesinde sürecin işlemesi ve vaka sayısının düşerek, salgının kontrol altına alınması yanında Türkiye de yatırımlara da devam edildi.” dedi.

“ÜÇ HASTANE SÖZDE SAHRA HASTANESİNDEN BİN KAT İYİ”

Özellikle son 45 günde 3 büyük hastanenin hizmete açıldığının altını çizen Yurdunuseven, “Bunlar birilerinin  ‘sahra hastanesi’ olarak gösterdiği panayır çadırlarına nazaran içerik olarak bin kat daha iyi, binden fazla yatak sayısına sahip, hepsinin yoğun bakım yatağına çevrilecek olan her türlü konforun yer aldığı hastanelerdir. Her türlü teknolojik aletin içerisinde bulunduğu çok güzel üç büyük hastaneyi de hizmete açtık. Yine devam eden yatırımlar kapsamında Orman ve Su İşleri eski Bakanımızın da içerisinde büyük emekleri bulunan Ilısu Barajının birinci kademesini hizmete aldık. Diğer yatırımlarımız da halen devam etmektedir. Pandemi sürecinde çok başarılı bir sınav verirken aynı zamanda yatırımlarımıza ve vatandaşımıza çalışmaya devam ettik. Bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, tüm kabinemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“YARDIMLAR GÜZEL ORGANİZASYONLA ULAŞTIRILDI”

Sosyal yardım çalışmalarından da söz eden Yurdunuseven şöyle konuştu:

“Bütçeden 260 milyar TL oranında bir sosyal yardım ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Kısmi çalışma ödenekleri, işsizlik ödenekleri, üç faz halinde biner TL olmak üzere vatandaşlarımıza dağıtıldı. Bu arada Belediyelerimizin yaptığı yardımları v.d saydığımızda çok ciddi rakamlar ortaya çıkmaktadır. Tüm bu yardımlar güzel bir organizasyon şemasıyla halkımıza ulaştırıldı.”

“ZİRAİ DON SONRASI ZARAR TESPİTLERİ SÜRÜYOR”

Afyonkarahisar’da gerçekleşen zirai don nedeniyle 15 ilçede kısmi zarar ortaya çıktığını belirten Yurdunuseven, “Sayın Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu’nun önderliğinde biz hemen devreye girdik. Bakanlık nezdin de yapılan çalışmalar neticesinde bildiğim kadarıyla 4 ilçe de tespit çalışmaları bitirildi. Diğer tespit çalışmaları da devam etmektedir. İnşallah bu konuda çiftçimizin her zaman yanında olduğumuzu söyledik.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme