Yurdunuseven: TMO'nun hububat alımları devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven,  Şuhut ve Sinanpaşa ilçelerinde hububat alım merkezlerini ziyaret ederek, TMO’nun alımlara devam ettiğini söyledi.

Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Şuhut ve Sinanapaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Yurdunuseven, Şuhut’ta Millet Bahçesi, Akyuva köyü, Efe köy ile birlikte Şuhut ilçemizde ilçe başkanı Harun Korkmaz, belediye başkanı Recep Bozkurt ve İGM üyeleriyle birlikte TMO Hububat alım merkezini ziyaret etti. Sinanpaşa’da ise, ilçe teşkilatı, Gençlik Merkezi ve kapalı yüzme havuzu inşaatı ile TMO hububat alım merkezi, Bulça ve Küçükhüyük köylerini ziyaret etti.

Haber

“BEREKETLİ HASATLAR DİLİYORUM”

Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, bereketli hasat dönemi geçirmeye dileyerek, “Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de tüm ilçelerimizde hububat hasadı yoğun olarak devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisinin alımları devam ediyor. Üreticilerimizin elindeki ÇKS’ye kayıtlı ürünlerin tamamı alınacaktır. Topraklarımızın bereketi için ter döken tüm çiftçilerimize şükranlarımı sunuyor, bol bereketli hasatlar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme