• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven, seçim çalışmalarını hızlandırdı – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven, seçim çalışmalarını hızlandırdı – Kocatepe Gazetesi

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İscehisar İlçesinde İlçe teşkilatı Başkanı Mesut Balaban ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile bir araya geldi. Yurdunuseven daha sonra pazar yerindeki vatandaşlar ve esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. 31 Mart Yerel seçimlerin önemini vurgulayan Yurdunuseven, 'AK Parti ve Recep Tayyip [&hellip]

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İscehisar İlçesinde İlçe teşkilatı Başkanı Mesut Balaban ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile bir araya geldi. Yurdunuseven daha sonra pazar yerindeki vatandaşlar ve esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 31 Mart Yerel seçimlerin önemini vurgulayan Yurdunuseven, “AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın ekol belediyecilik anlayışının devam etmesi için gayretli bir şekilde çalışmalıyız. El ele, kol kola girerek İscehisar’da ve tüm Afyonkarahisar’da, gönül belediyeciliğini AK Parti belediyeciliği mührünü vuracağız inşallah.” diye konuştu.
Daha sonra Seydiler Beldesini ziyaret eden Milletvekili Yurdunuseven, Belediye Başkanı İbrahim Akkaya ile birlikte belde esnafını ziyaret etti.

Bakmadan Geçme