• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven: İstiklalimiz ve istikrarımız için evet

Yurdunuseven: İstiklalimiz ve istikrarımız için evet

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOKTıkanan sistemin anayasa değişikliği ile çözüme kavuşacağını kaydeden AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Bu bir rejim değişikliği değildir. Milletimiz Anayasa değişikliği paketine evet diyerek tıkanan sistemi rahatlatacaktır. Anayasayı yapmak milletin hakkıdır. Vatandaşımız bizlere koalisyona karşı olduklarını söylüyorlar. O halde güçlü bir iktidar için anayasa değişikliğine evet diyelim' dedi.İSTİKRAR İÇİN EVETAK Parti Afyonkarahisar [&hellip]

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOK
Tıkanan sistemin anayasa değişikliği ile çözüme kavuşacağını kaydeden AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Bu bir rejim değişikliği değildir. Milletimiz Anayasa değişikliği paketine evet diyerek tıkanan sistemi rahatlatacaktır. Anayasayı yapmak milletin hakkıdır. Vatandaşımız bizlere koalisyona karşı olduklarını söylüyorlar. O halde güçlü bir iktidar için anayasa değişikliğine evet diyelim” dedi.
İSTİKRAR İÇİN EVET
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak referanduma hazır olduklarını açıklayan İbrahim Yurdunuseven şunları söyledi: “2007 yılındaki referandum değişikliğinde halk tarafından Cumhurbaşkanı seçilmesi geldikten sonra 10 Ağustos 2014 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız halk tarafından seçildi. Bu anayasa değişikliğiyle biz şunu söylüyoruz ‘artık devletimiz, milletimiz, millet odaklı, halk odaklı hale geldi.’ Dolayısıyla milletimiz bundan sonra karar verecek inşallah 2007’de olduğu gibi bugün de biz AK Parti olarak, Afyonkarahisar teşkilatı olarak bu çalışmalarda hazırız. Her zaman bizim bir kuralımız vardır, AK Parti olarak genel bir ilkemiz vardır. Bu da seçimin olduğu ertesi günü sanki yeni bir seçim yapılacakmış gibi tekrar teşkilatlarımız hazırdır. İnşallah önümüzdeki zaman içerisinde bize verilecek görevleri yerine getireceğiz. Halkımızın ‘evet’ demesi için, halkımızın iradesi için, halkımızın karar vermesi için ‘evet’ diyeceğiz. Özellikle şunun üstünü vurgulayarak söylüyoruz ki istiklalimiz için, istikbalimiz için ve istikrarımız için ‘evet’ diyoruz.”

Bakmadan Geçme