Yurdunuseven halkı dinledi – Kocatepe Gazetesi

 Afyonkarahisar'da AK Belediyeciliği devam ettireceklerini söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında başlatmış olduğu belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz. Gönül Belediyeciliği ile tüm Türkiye'de gönüllere gireceğiz. 31 Mart'tan zaferle çıkacağız.' dedi.'KAPIMIZ SİZE HER ZAMAN AÇIK OLACAK'AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de, vatandaşlara kapılarını her zaman açık [&hellip]

 Afyonkarahisar’da AK Belediyeciliği devam ettireceklerini söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında başlatmış olduğu belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz. Gönül Belediyeciliği ile tüm Türkiye’de gönüllere gireceğiz. 31 Mart’tan zaferle çıkacağız.” dedi.
“KAPIMIZ SİZE HER ZAMAN
 AÇIK OLACAK”
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de, vatandaşlara kapılarını her zaman açık olduğunu ve Afyonkarahisar’a daha iyi hizmetleri Afyon halkı ile birlikte yapacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme