• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven gündemi değerlendirdi – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven gündemi değerlendirdi – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ile birlikte her hafta Salı günleri düzenlenen toplantı da medya çalışanları ile biraraya geldi.İSTİŞARELERE ARALIKSIZ DEVAMAK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadıklarını kaydetti. Medya çalışanları ile her zaman birarada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ile birlikte her hafta Salı günleri düzenlenen toplantı da medya çalışanları ile biraraya geldi.
İSTİŞARELERE
 ARALIKSIZ DEVAM
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadıklarını kaydetti. Medya çalışanları ile her zaman birarada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yurdunuseven; “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Sizlerin özverili çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bilindiği üzere ilimizde ki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Partimiz kurumsal bir partidir. Aynı zamanda partimiz programlı ve ilkeli bir partidir. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldik. Afyonkarahisar’da neler yapılabileceğini ve neler olması konusunda istişarelerde bulunduk. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile toplantılara düzenli olarak devam edeceğiz” dedi.
DANIŞMA MECLİSLERİ SÜRÜYOR
İlçelerde yapılan ilçe danışma meclis toplantılarının sürdüğünü dile getiren İbrahim Yurdunuseven, ilçeler de her ay düzenli olarak toplantılar yaptıklarını belirtti. İlçe Danışma Toplantılarının devam ettiğini aktaran Yurdunuseven; “İlçe danışma toplantılarımızın bazılarına Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya’da katıldı. İlk 15 gün içerisinde ilçe, ikinci 15 günde de İl Danışma Meclis toplantımız yapılıyor. İnşallah bu hafta da İl Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştireceğiz”diye konuştu.
KAMPANYA 21 OCAKTA BİTECEK
Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasınının 11 Ocak’ta başladığını kampanyanın 21 Ocak tarihinde sona ereceğini hatırlatan Yurdunuseven şöyle konuştu:
“11-21 Ocak tarihleri arasında Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik başlattığımız yardım kampanyası devam ediyor. Toplanan yardımlarının aktarılması konusunda bize ulaşan bir şey yok. Yardım kampanyamız hızla devam ediyor. İlçe, belde ve hatta köylerde bile yardım kampanyamıza büyük destek veriliyor. Toplanan yardım malzemelerini bir araya getirerek, ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştırılmasını sağlayacağız. Yardımlarda nakdi yardım yok.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme