• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven, fikir alışverişinde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven, fikir alışverişinde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerine yönelik ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları'nı ziyaret etti.Yurdunuseven, konuşmasında medyanın önemine vurgu yaptı. 'Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi' konusunda Abdioğulları ile fikir alış verişinde bulunan Yurdunuseven, tıkanan sistemin yeniden işler hale gelmesi için anayasa değişikliği halk oylamasının [&hellip]

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerine yönelik ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti.
Yurdunuseven, konuşmasında medyanın önemine vurgu yaptı. ‘Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ konusunda Abdioğulları ile fikir alış verişinde bulunan Yurdunuseven, tıkanan sistemin yeniden işler hale gelmesi için anayasa değişikliği halk oylamasının yapılacağını dile getirdi. İl Başkanı Yurdunuseven’e Başkan Abdioğulları, kitap hediye ederek, her zaman milletin yanında yer aldıklarını dile getirdi. Dernek olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Abdioğulları, özellikle Başkan Yurdunuseven’den ev sahibi olmak isteyen gazetecilere TOKİ konusunda destek olmasını istedi.

Bakmadan Geçme