Yurdunuseven'den Olgun Ve Köksal'a Gönderme

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Sandıklı İlçe Kongresi'ndeki konuşmasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a gönderme yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Sandıklı İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı eleştirdi.

Afyonkarahisar’daki yolların iyileştirilmesi çalışmalara devam ettiklerini belirten Milletvekili Yurdunuseven, İYİ Partili Olgun’un yollar ile ilgili kamuoyuna yansıyan açıklamalarına atıf yaparak “Kasaba siyaseti yapan siyasetçiler var, onları da söylemeden geçemeyeceğim maalesef. Efendim Dinar ile Çay yolu arasında çok kaza oluyormuş.

Yurdunuseven'den Olgun Ve Köksal'a Gönderme

Buna birileri dilekçe vermiş de ‘Burada kaza olur, dikkat edin’ demiş. Bundan dolayı ikaz etmişmiş. Ben 6 menedir Milletvekiliyim. Biz Bakanlarımıza her gittiğimizde diyoruz ki ‘Bizim için iki önemli yer var. Birisi Hocalar-Sandıklı-Banaz, ikincisi de Çay-Dinar yolu. Bunu yapalım.’ Ama büyük bir deprem yaşadık, ondan önce pandemi yaşadık. Dinar ile Sandıklı arasını belki 100 kere asfaltlayacak alanı biz 11 tane ilimizdeki asfaltlara döküyoruz” dedi. 

“BUNDAN ÖNCE DE BAŞKA BİR MİLLETVEKİLİ YAPIYORDU”

Milletvekili Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın da Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilliği döneminde benzer bir siyaset sürdürdüğünü yine isim vermeden dile getirdi. Milletvekili Yurdunuseven, “Ben dilekçe vermiştim, bu yol çok tehlikeli, niye yapmıyorsunuz, deyip de bize kasaba siyaseti yapmasınlar. Biz, neyin nerede, nasıl yapılacağını çok iyi biliyoruz. Bundan önce başka bir Milletvekili yapıyordu, Meclis’te bağırıyordu, bağırıyordu, ‘Ben dedim diye yapıyorsunuz’ diyordu. Biz çalışıyoruz, biz kovalıyoruz; yapıyoruz; yaptırmaya da devam edeceğiz inşallah. Umudur, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme