• Haberler
  • Siyaset
  • Yurdunuseven Burcu Köksal'ı Özür Dilemeye Davet Etti

Yurdunuseven Burcu Köksal'ı Özür Dilemeye Davet Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Kocatepe'de çıkan protokol krizini değerlendirdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Büyük Taarruz'un 102'nci yıldönümünü anma töreninde Kocatepe'de oturduğu sandalyeyi beğenmeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı eleştirdi. 

Yurdunuseven, "Daha dün milletvekiliniz bu devletin Cumhurbaşkanına küfretti, siz ise milli idareyi öne sürüp kendi belediyenizin gönderdiği plastik sandalyeyi hazmedemiyorsunuz… Törende platform ve oturma koltuklarının temin ve sorumluluğu Afyonkarahisar Belediyesi’nde iken bilerek ve isteyerek kaos çıkarmak için mi iki tip sandalye gönderdiniz? Kaldı ki bağırıp çağırdığınız valilik personeli sizin emir eriniz değil. Her fırsatta kaostan beslenmekten vazgeçin" dedi.

'ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?'

Yurdunuseven, "Özür dilemek de bir erdemdir. Kocatepe gibi manevi bir ortamda o azarladığınız valilik protokol sorumlusu, üstelik polis memuru kardeşimizden ve problem olmasın diye size yerini veren misafirimiz; Oramiralimizin eşinden de özür dileyecek  misiniz? Bence siz önce kendi personelinizi sorgulayın" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme