• Haberler
  • Gündem
  • Yurdunuseven ailesinin acı günü – Kocatepe Gazetesi

Yurdunuseven ailesinin acı günü – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven'in annesi Memnune Yurnuduseven dün son yolculuğuna uğurlandı.İstiklal Mahallesi’nden, merhum Berber Hidayet Yurdunuseven’in eşi, İsmail, Mehmet, Ahmet, Abdullah ve İbrahim Yurdunuseven ile Zehra Torun'un anneleri olan Memnune Yurdunuseven'in cenaze namazı dün ikindi namazını müteakip İmaret Camii'nde kılındı. Cenazeye çok sayıda vatandaş ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in annesi Memnune Yurnuduseven dün son yolculuğuna uğurlandı.
İstiklal Mahallesi’nden, merhum Berber Hidayet Yurdunuseven’in eşi, İsmail, Mehmet, Ahmet, Abdullah ve İbrahim Yurdunuseven ile Zehra Torun’un anneleri olan Memnune Yurdunuseven’in cenaze namazı dün ikindi namazını müteakip İmaret Camii’nde kılındı. Cenazeye çok sayıda vatandaş ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Vali Mustafa Tutulmaz ve bir çok protokol mensubu da katıldı. Merhumenin cenazesi aile kabristanında toprağa verildi.

Bakmadan Geçme