• Haberler
  • Gündem
  • Yurdunuseven’den Olgun’a: Sahil Kenarından Bir Günlüğüne Afyon’a Gelmekle Olmaz

Yurdunuseven’den Olgun’a: Sahil Kenarından Bir Günlüğüne Afyon’a Gelmekle Olmaz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un iddialarına cevap verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un kendisi hakkındaki sözlerine cevap verdi. Yurdunuseven, “TBMM’nin tatil olduğu 1 Ağustos tarihinden bugüne kadar 10’a yakın ilçe, 30’u geçkin belde,köy ziyareti yapıp, vatandaşın dertlerini dinledik, çiftçinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Tarım ve Ticaret Bakanlarımız ve bürokratlarımız ile defalarca yaptığımız görüşmeler cabası” dedi.

“BALIK BİLMEZSE HÂLIK BİLİR”

Yurdunuseven, “Sahil kenarlarında tatil yapıp bir günlüğüne Afyon’a gelmekle bu işler olmuyor. AK Parti zamanında yapılan hiçbir programa başkanı dahil kendisi  katılmayanlar, iktidar vekilleri niye yok, halkın içine çıkamıyorlar diye sorgulamaya kalkıyor. Ne diyelim, yap iyiliği at denize , balık bilmezse Hâlık bilir!” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme