• Haberler
  • Genel
  • YÜNTAŞ’tan LPG’li araçlara ücretsiz kontrol

YÜNTAŞ’tan LPG’li araçlara ücretsiz kontrol

YÜNTAŞ A.Ş. Akaryakıt ve LPG İstasyonu’nun Aygaz, firmasıyla yaptığı işbirliğiyle LPG’li araçlara yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz test ve kontroller başladı Yaz ve kış ayları öncesi LPG’li araçlara yönelik ‘ücretsiz gaz ayarı ve bakım’ hizmeti sağlayan YÜNTAŞ A.Ş. Akaryakıt ve LPG İstasyonu, gelenek haline getirdiği uygulamayı devam ettiriyor.UYGULAMA İLGİ GÖRDÜAygaz ve Mogaz firması işbirliğiyle dün itibariyle ücretsiz [&hellip]

YÜNTAŞ'tan LPG'li araçlara ücretsiz kontrol

YÜNTAŞ A.Ş. Akaryakıt ve LPG İstasyonu’nun Aygaz, firmasıyla yaptığı işbirliğiyle
LPG’li araçlara yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz test ve kontroller başladı

Yaz ve kış ayları öncesi LPG’li araçlara yönelik ‘ücretsiz gaz ayarı ve bakım’ hizmeti sağlayan YÜNTAŞ A.Ş. Akaryakıt ve LPG İstasyonu, gelenek haline getirdiği uygulamayı devam ettiriyor.
UYGULAMA İLGİ GÖRDÜ
Aygaz ve Mogaz firması işbirliğiyle dün itibariyle ücretsiz test ve kontrollere başlayan YÜNTAŞ A.Ş. Akaryakıt ve LPG İstasyonu’nun bu uygulaması, vatandaşların yoğun ilgi gördü.
3-4-5 Ağustos tarihleri arasında Milli Birlik Caddesi üzerindeki Türkiye Petrolleri – Aygaz Akaryakıt ve LPG İstasyonu’nda hizmet verecek Aygaz firmasının teknik personeli 6-7 ve 8 Ağustos tarihleri arasında ise Selçuklu Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı üzerindeki Türkiye Petrolleri- Mogaz Akaryakıt LPG İstasyonu’nda test yapacak.
PARÇALAR YÜZDE 50 İNDİRİMLE DEĞİŞTİRİLİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, test ve kontrollerde kaçak kontrolü, endüksiyon bobini, buji değişimi, ateşleme sistemi kontrolü, gaz ayarı, arızalı parça tespiti yapıldığı bildirilirken, Aygaz’ın yapmış olduğu kampanya üzerine parçaların istenildiği takdirde YÜNTAŞ’a özel yüzde 50’ye varan indirimle değiştirildiği ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme