YÜNTAŞ TP 2 hizmete girdi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin sahibi olduğu Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapımı tamamlanan Yüntaş TP 2 Akaryakıt ve LPG İstasyonu hizmete girdi Şehir merkezinin en önemli arterlerinden biri olan Şeyh Şamil Bulvarı’nda hizmete giren Akaryakıt ve LPG İstasyonu sahip olduğu özelliklerle müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Milli Kuruluşumuz Türkiye [&hellip]

YÜNTAŞ TP 2 hizmete girdi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin sahibi olduğu Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapımı tamamlanan Yüntaş TP 2 Akaryakıt ve LPG İstasyonu hizmete girdi

Şehir merkezinin en önemli arterlerinden biri olan Şeyh Şamil Bulvarı’nda hizmete giren Akaryakıt ve LPG İstasyonu sahip olduğu özelliklerle müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.
Milli Kuruluşumuz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın alt kuruluşu Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin bayisi olarak hizmet verecek olan Yüntaş TP 2 milli akaryakıtımızı müşterilerine ulaştıracak.
Motorin ve benzin dışında LPG olarak da TP’nin partneri İpragaz’ın gazını satacak olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu market ve araç yıkama hizmetiyle günün her saatinde müşterilerinin hizmetinde bulunacak.
Türkiye’de enerji sektörünün en büyüğü olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın alt kuruluşu olan Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin büyük önem verdiği ikinci Akaryakıt ve LPG istasyonu Afyonkarahisar il genelinde Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Şirketi’nin 7. Akaryakıt ve LPG İstasyonu oldu. Özellikle Afyonkarahisar Belediyesi’nin Şirketi olan Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’yle çalışmaya başladıktan sonra Afyonkarahisar il genelinde 7 bayiye ulaşan Türkiye Petrolleri Milli Akaryakıtımız özelliğiyle Afyonkarahisarlılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.
9 Personelin istihdam edildiği Yüntaş TP 2 Akaryakıt ve LPG İstasyonu için açılış töreni daha sonraki günlerde yapılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme