YÜNTAŞ Petrol'e ödül – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Şirketi YÜNTAŞ PETROL, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin kuruluşunun 5. yılında ‘Kamu-Belediye İşbirliğinde Örnek Kuruluş’ ödülüne layık görüldü Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin 5. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Törende çeşitli kategorilerde toplam 8 TP Bayii’ne plaket verildi. Törene katılan YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık plaketini Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı [&hellip]

YÜNTAŞ Petrol’e ödül

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Şirketi YÜNTAŞ PETROL, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin kuruluşunun 5. yılında ‘Kamu-Belediye İşbirliğinde Örnek Kuruluş’ ödülüne layık görüldü

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin 5. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Törende çeşitli kategorilerde toplam 8 TP Bayii’ne plaket verildi. Törene katılan YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık plaketini Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürü hemşerimiz Mehmet Uysal’ın elinden aldı. YÜNTAŞ Petrole bu ödülü layık gören TPAO ve TP yet-kililerine teşekkür eden Genel Müdür Mehmet Sarlık, TP YÜNTAŞ’ın başarılı çalışmalarının süreceğini söyledi. Ödül töreninde konuşan Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Harun Şahbaz, TPAO tarafından 5 yıl önce kurulan Türkiye Petrolleri’nin (TP) bugün sektörde akaryakıt pompa fiyatlarını belirleyen 8 dağıtıcı firmadan biri olmayı başardığını ifade etti. Kuruluşlarından bu tarafa sektörde dengeleyici bir rol üstlendiklerini anlatan Harun Şahbaz, “Şirketimiz yurt çapında faaliyet gösteren, 104 adet akaryakıt istasyonu ve toptan satışları ile 52 akaryakıt dağıtım firması içinde ilk 7’de yer almaktadır. Diğer akaryakıt firmalarından farklı olarak, yüzde 100 kamu sermayesi ile kurulmuş olan şirketimizin her kuruşunda, milletimin her bireyinin, emeği ve hakkı olduğunun bi-lincindeyiz” dedi.
Başarımızın arkasında bayilerimiz var
Kalite ve güvenin vazgeçemeyecekleri iki ana unsur olduğunu belirten Genel Müdür Harun Şahbaz, “Kalite ve güvenin tesisi ve sürekliliği için ise özel sektör dinamizmi ile kamu disiplinini bir araya getiren yönetim anlayışını benimsiyoruz. 5 yıl gibi kısa bir süre içinde elde ettiğimiz başarıların arkasında, özveri ile çalışan genç ve dinamik kadromuz ile birlikte, TP ailesinin bir parçası olarak gördüğümüz bayilerimiz bulunmaktadır. İnanıyorum ki sağlığa, emniyete ve çevreye duyarlı; değerlerinden güç alarak, kaliteli ürün ve müşteri merkezli hizmet sunan, çözüm odaklı ve olumlu yaklaşımlarıyla, sürekli gelişerek büyüyen TP Petrol Dağıtım A.Ş sektöre yön vererek, TP bayrağını zirveye doğru taşıyacaktır. Bu vesile ile bayilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
TPAO sektörde önce kuruluş
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürü Mehmet Uysal da TPAO’nun sektörde daima öncülük ettiğini belirtti. 1960’lı yıllarda derme çatma kurulu istasyonlarda hizmet verilirken TPAO’nun yaptığı devrimle bugün uzay istasyonu gibi akaryakıt istasyonlarının hizmet verdiğine dikkat çeken Mehmet Uysal, “TPAO sektörde daima öncülük eden ve ilklere imza atan bir kuruluştur. Geçmişte bunun örnekleri vardır. Bugünde yaptığımız çalışmalarla müşteri memnuniyetini ve kaliteyi çok daha yukarı çıkaracağız. Siz Bayilerimizin özverili çalışmaları ile daha da büyüyeceğiz. Çalışanlarımıza ve bayilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 2010 Yılının ikinci yarısından itibaren hizmet vermeye başlayan YÜNTAŞ Petrol yapılan bayilik anlaşması ile Türkiye’de özellikle Ankara ve Bursa Büyükşehir Belediyelerine örnek oluştururken Kamu-Belediye iliş-kisinde öne çıkmıştı.

Bakmadan Geçme