• Haberler
  • Genel
  • YÜNTAŞ personeli, güvenli çalışma eğitimi aldı

YÜNTAŞ personeli, güvenli çalışma eğitimi aldı

AKUT, Yüntaş AŞ'nin 60 personeline 'Yüksekte Güvenli Çalışma' eğitimi verdi AKUT Eğitim Bölümü Sorumlusu Recep Şalcı liderliğinde AKUT Kocaeli, AKUT İstanbul ve AKUT Afyon ekiplerinin, tamamı profesyonel dağcılıkla uğraşan uzman eğitmen kadrosu, 4 gün boyunca 60 personel ile tek tek ilgilendi. Yüksek alanlarda güvenli bir biçimde çalışabilmek için gereken tüm şartların aktarıldığı bu önemli eğitimde [&hellip]

YÜNTAŞ personeli, güvenli çalışma eğitimi aldı

AKUT, Yüntaş AŞ’nin 60 personeline “Yüksekte Güvenli Çalışma” eğitimi verdi

AKUT Eğitim Bölümü Sorumlusu Recep Şalcı liderliğinde AKUT Kocaeli, AKUT İstanbul ve AKUT Afyon ekiplerinin, tamamı profesyonel dağcılıkla uğraşan uzman eğitmen kadrosu, 4 gün boyunca 60 personel ile tek tek ilgilendi. Yüksek alanlarda güvenli bir biçimde çalışabilmek için gereken tüm şartların aktarıldığı bu önemli eğitimde güvenlik tedbirlerinin hayat kurtardığının altı defalarca çizildi.
Eğitimli insan gücünün önemine vurgu yapan Recep Şalcı, AKUT’un kurulduğu günden bugüne dek gerçekleşmiş herhangi bir operasyonda hiçbir kaza yahut yaralanma yaşanmadığının altını çizerek, AKUT’u ülkenin en güvenilir kurumlarından biri yapan olgunun en başta gönüllülerine sağladığı can güvenliği ve sıfır risk bilinci olduğunu belirtti. AKUT Afyon Ekip Lideri Mehmet Bülent Uğurluoğlu ise yapılan bu eğitimin şehrimizde hizmet veren ve riskli çalışma grubundaki diğer işletmeler için örnek niteliğinde olup, talep gelmesi durumunda diğer kurumlar ve şirketlerle de benzer eğitim faaliyetleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Çalışanların da yoğun ilgisi ile 4 gün boyunca süren eğitimlerin ardından, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban katılımcılara sertifikalarını sunarak AKUT’a da Afyon’a kattıkları değerden ötürü teşekkürlerini iletti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme