• Haberler
  • Genel
  • Yüntaş Genel Müdürü Sarlık'a silahlı saldırı

Yüntaş Genel Müdürü Sarlık'a silahlı saldırı

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi olan YÜNTAŞ A.Ş.'nin Genel Müdürü Mehmet Sarlık uğradığı silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralandı Çoğunluk hisseleri Afyonkarahisar Belediyesi'ne ait olan ve genellikle Belediye hizmetleri alanında faaliyet gösteren YÜNTAŞ A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'nü yürüten Mehmet Sarlık dün akşam mesai sonrası eşi ve çocuğuyla birlikte Örnekevler Mahallesi'ndeki evine girerken, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Eşi ve [&hellip]

Yüntaş Genel Müdürü Sarlık’a silahlı saldırı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan YÜNTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdürü Mehmet Sarlık uğradığı silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralandı

Çoğunluk hisseleri Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait olan ve genellikle Belediye hizmetleri alanında faaliyet gösteren YÜNTAŞ A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’nü yürüten Mehmet Sarlık dün akşam mesai sonrası eşi ve çocuğuyla birlikte Örnekevler Mahallesi’ndeki evine girerken, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Eşi ve çocuğu önden eve giren Sarlık aracını park edip, evine girmek istediği sırada saldırıya uğradı. 27 yaşındaki Ali N. isimli saldırganın silahından çıkan kurşunlar Mehmet Sarlık’ın iki bacağına isabet etti. 5 el ateş ettiği belirtilen şahsın mermilerinden birisi Sarlık’ın sol bacağına girip, çıkarken, diğeri sağ dizine isabet etti. Kan kaybı nedeniyle acil olarak Park Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Sarlık’ın bilincinin açık olduğu belirtildi. Ayak kemiklerinde büyük bir problem olmamasına rağmen, damarlarla ilgili önlem olarak anjiyo uygulandığı bildirildi. Yapılan tetkikler sonrasında Sarlık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, bir süre hastanede tedavi göreceği, tedavi sonrası yeniden ayağa kalkabileceği belirtildi.
MİNİBÜSLE KAÇARKEN
YAKALANDI
Olay sonrası kaçan Ali N. isimli saldırganın şehir merkezine doğru gelen bir minibüse bindiğini gören görgü tanıkları polise bu yönde ihbarda bulundular. Minibüsleri takibe alan polis Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu önünde durdurduğu bir minibüsün içerisinde Ali N.’yi yakaladı. Hemen üst araması yapılıp, elleri kelepçelenen Ali N. Polis merkezine götürüldü. Ali N.’nin ilk ifadesinde “Şahsi meselem nedeniyle vurdum” dediği öğrenildi. Ali N.’nin Belediye’nin bir taşeronunda işçi olarak çalıştığı öğrenilirken, Mehmet Sarlık’la nasıl bir husumeti olduğu tespit edilemedi. Ali N.’nin iş talebinde bulunmuş olabileceği, aldığı red cevabı üzerine olayı gerçekletirmiş olabileceği tahmin ediliyor. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.
HASTANEYE AKIN ETTİLER
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte pek çok Belediye personeli olay sonrası hastaneye akın etti. Olaya tanık olan Sarlık’ın eşi, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Emel Sarlık ile küçük oğlu hastanede büyük üzüntü yaşadılar. Yakınları Sarlık ailesini teskin etmeye çalıştılar.
Eski bir gazeteci olan Mehmet Sarlık uzun yıllar Afyonkarahisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüttü. 3 yıl önce Belediye’nin şirketi olan YÜNTAŞ’ın Genel Müdürlüğü’ne atanan Sarlık aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanlığı yapmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme