• Haberler
  • Genel
  • Yunan şampiyonu Olympiacos Antalya karşısında zorlandı

Yunan şampiyonu Olympiacos Antalya karşısında zorlandı

Yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılış için düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali’nde Antalyaspor ile Olympiacos karşı karşıya geldi. Karşılaşmada iki ekipte girdiği mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı ve maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi Af-yon-karahisar’da yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılış müsabakaları olan Afyon Yaz Futbol Festavili maçları devam ediyor. Festivalin 3. gününde Antlayaspor ile Olympiacos takımları karşı karşıya [&hellip]

Yunan şampiyonu Olympiacos Antalya karşısında zorlandı

Yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılış için düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali’nde Antalyaspor ile Olympiacos karşı karşıya geldi. Karşılaşmada iki ekipte girdiği mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı ve maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi

Af-yon-karahisar’da yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılış müsabakaları olan Afyon Yaz Futbol Festavili maçları devam ediyor. Festivalin 3. gününde Antlayaspor ile Olympiacos takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmada iki ekipte mutlak gol pozisyolarına girdi fakat golü bulamadı. Gol sesi çıkmayan hazırlık maçında Antalyaspor ile Olympiacos 0-0’lık eşitlikle sahadan ayrıldı. Maçı izleyen taraftar sayısının ise 500 civarında olduğu aktarıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada Antalyaspor ilk tehlikeli atağını Mbilia ile buldu. Ortadan gelişen Antalya atağında Mbilia ceza alanı çizgisi önünden sert bir şut çıkardı. Topu güçlükle kontrol eden Kapino’da ikinci hamlede topa sahip oldu.
11. dakikada Antalyaspor’un kalesine etkili gelen Olympiakos’ta Masuaku orta sahadan taşıdığı topu ceza sahası içine doldurdu. Antalya defansının sektirdiği topa hiçbir Yunan oyuncu müdahale edemeyince top sol tarafta auta çıktı.
19. dakikada gelişen ani Antalyaspor atağında Emrah Başsan’ın pasında topla buluşan Erman Kılıç’ın topu gelişine kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen top az farkla dışarı gitti..
44. dakikada gelişen Olympiacos atağında soldan gelen topu ceza sahası ön çizgisinde kontrol eden Jimmy Durmaz’ın sert şutu sol taraftan auta gitti.
Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı bitti.
47. dakikada Antalyaspor’un yaptığı pas hatasında topu önünde bulun Jara’nın ceza alanı dışından çıkardığı sert şut kaleci Ozan Evrim Özenç’ten döndü.
70. dakikada gelişen Antalya atağında sağ taraftan yapılan ortada topu karşılayan Pardo’nun ceza alanı içerisinde vurduğu sert şu kaleye paralel gitti.
83. dakikada Lazoroviç orta sahadan aldığı topla ceza sahası ön çizgisine kadar ilerledi. Defansın önünü kapadığı Lazoroviç topu ceza sahası içindeki Diarra’ya gönderdi. Topu kontrol eden Diarra’nın sert şutu Kapino zorlukla kontrol etti.
Maçın sonunda iki ekipte tüm kozlarını kullanmasına rağmen gol bulamadı ve maç 0-0 tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

MAÇ ÖNCESİ MEŞALE KRİZİ YAŞANDI

AFYOK Taraftar Grubu Antalyaspor’un Olympiacos’u ağırladığı maçta tam kadro tribünde yerini aldı.
AFYOK taraftar grubunun maç öncesi tribüne meşale sokmaya çalışmasıyla taraftarlar ve güvenlik görevlileri arasında başlayan gerginlik stadyumda içerisinde yakılan meşale ile devam etti. AFYOK taraftar gurubu üyeleri ile özel güvenlik görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

ÇOBAN’DAN SİLVA’YA PLAKET

Turnuvanın üçüncü maçında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Olympiacos ile karşılaştı.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen karşılaşmayı Vali Yardımcısı Adem Uslu, Adalet Bakanı eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı ile sporseverler izledi.
TRT SPOR CANLI YAYINLADI
TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanan maç öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve organizatör firma yetkilisi Gündüz Dönmez, turnuvaya katılımlarından dolayı Olympiacos Teknik Direktörü Marco Silva’ya plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme