• Haberler
  • Genel
  • Yüksel vitrininde Yeşilçam kesitleri – Kocatepe Gazetesi

Yüksel vitrininde Yeşilçam kesitleri – Kocatepe Gazetesi

Yeşilçam’dan kesitlerle pek çok kişinin anılarını tazeleyen Yüksel Mağazası’nın vitrini tüm dikkatleri üzerinde topluyor Kurtuluş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yüksel Mağazası’nın işletmecisi Hakan Çelik, dikkat çeken özgün vitrin tasarımları hakkında bilgi verdi.FARKLI VİTRİN UYGULAMALARI 2014 İlkbahar, yaz kolleksiyonunun sunulduğu vitrin düzenlemesinde eski Türk filmi afişleri ile Yüksel Mağazası pek çok kişinin anılarını tazeledi. Mağaza işletmecisi [&hellip]

Yüksel vitrininde Yeşilçam kesitleri

Yeşilçam’dan kesitlerle pek çok kişinin anılarını tazeleyen Yüksel Mağazası’nın vitrini tüm dikkatleri üzerinde topluyor

Kurtuluş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yüksel Mağazası’nın işletmecisi Hakan Çelik, dikkat çeken özgün vitrin tasarımları hakkında bilgi verdi.
FARKLI VİTRİN UYGULAMALARI
2014 İlkbahar, yaz kolleksiyonunun sunulduğu vitrin düzenlemesinde eski Türk filmi afişleri ile Yüksel Mağazası pek çok kişinin anılarını tazeledi. Mağaza işletmecisi Hakan Çelik, hazır giyim, ayakkabı, çanta, abiye, gelinlik, damatlık ürünlerini satışa sunduklarını sektör gereği görselliğe çok önem verdiklerini kaydetti. Görsel estetiğin ön plana çıktığı vitrin düzenlemesinde farklı tarzlarda uygulamalar yaptıklarını belirten Çelik şöyle konuştu: “Örneğin yaz döneminde bir denizci vitrini de yapabiliyoruz. Kış dönemlerinde farklı vitrinler uyguluyoruz. Sonuçta işimiz görselliğe dayanıyor. Vitrinimizin ilgi çekmesi gerekiyor. Bu dönemde eski Türk filmlerinin afişlerini kullandık. Yeşilçam’a giderek oradan farklı malzemeler topladık. İlgi çektiğini düşünüyorum. İnsanlara bir nostalji yaşatmak istedik.”
YAKINDA TSM ESİNTİLERİ GÜNDEMDE
Hakan Çelik, eski Türk filmleri afişleri ve film şeritleri ile hazırlanan Yüksel Mağazası vitrininin yakın gelecekte farklı bir tema ile görüleceğini söyledi. Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık aylık veya 45 günlük periyotlarla vitrin değişikliği yapıyoruz. Sezon başlarında bir ana çatı vitrin yapıyoruz. Bu biraz daha uzun kalabiliyor. Vitrinlerimiz 45-60 gün kalabiliyor. Farklı malzemeler yakaladığımızda farklı vitrinler yapıyoruz. Yakında kafamızda şekillenen Türk Sanat Müziği’nden esintiler taşıyan bir vitrin şablonu var. Orjinal vitrin tasarımında en çok sıkıntı çektiğimiz şey mazleme toplamak oluyor. İl dışından onları bulup getirmek ayrı bir özveri gerektiriyor.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme