Yüksel Varlı’nın kızları da kazandı

Yıldız Kızlar Futbol Ligi’nde mücadele eden Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu ve Yüksel varlı İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımları dün Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. Bu mücadeleyi de Yüksel Varlı İlköğretim Okulu tek golle kazandı. Üç takımın yer aldığı yıldız Kızlar Futbol Ligi, devam ediyor. Dün oynanan Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu-Yüksel Varlı İlköğretim Okulu mücadelesi de erkeklerin final [&hellip]

Yüksel Varlı'nın kızları da kazandı

Yıldız Kızlar Futbol Ligi’nde mücadele eden Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu ve Yüksel varlı İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımları dün Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. Bu mücadeleyi de Yüksel Varlı İlköğretim Okulu tek golle kazandı.

Üç takımın yer aldığı yıldız Kızlar Futbol Ligi, devam ediyor. Dün oynanan Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu-Yüksel Varlı İlköğretim Okulu mücadelesi de erkeklerin final maçını aratmadı. Kıran kırana geçen mücadeleyi maçın son dakikalarında Yüksel varlı İlköğretim Okulu Zehra ile golü bulunca müsabakayı 1-0 kazandı.
Kıran kırana maç
Kızlar Futbol Ligi’nin iki güçlü ekibin mücadelesi nefesleri kesti. Merkez 3 Nolu Saha’da saat 11.00’de yapılan müsabakada her iki ekipte kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Geçen hafta Gebeceler İlköğretim Okulu’yla 2-2 berabere kalan Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu, bu kez Yüksel varlı İlköğretim Okulu’nu mutlak yenmek için sahaya çıktı. Ancak Yüksel varlı İlköğretim Okulu’nun kızları başarılı futbollarıyla Kadayıfçıoğlu Kız Futbol Takımına bu fırsatı vermediler. İlk yarıda kendi sahasından çıkmakta zorlanan Yüksel varlı İlköğretim Okulu, ikinci yarıda daha önde bastı topa. Maç tam bu skorla bitecek derken Yüksel Varlı İlköğretim Okulu’nun başarılı ismi zehra, sol çaprazdan şık bir vuruşla topu Kadayıfçıoğlu İlköğretim Okulu’nun filelerine gönderdi. Bu golden sonra müsabaka sona erdi.

Bakmadan Geçme