Yüksel Varlı penaltılarda boyun eğdi

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final maçında Yüksel Varlı Ortaokulu ile Çay Atatürk Ortaokulu karşılaştı. Yüksel Varlı Ortaokulu rakibine penaltılarda boyun eğdi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final maçlarından Yüksel Varlı Ortaokulu ile Çay Atatürk Ortaokulu, Fen Lisesi Spor Salon'unda karşı karşıya geldi. İki kez yenik [&hellip]

Yüksel Varlı penaltılarda boyun eğdi

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final maçında Yüksel Varlı Ortaokulu ile Çay Atatürk Ortaokulu karşılaştı. Yüksel Varlı Ortaokulu rakibine penaltılarda boyun eğdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final maçlarından Yüksel Varlı Ortaokulu ile Çay Atatürk Ortaokulu, Fen Lisesi Spor Salon’unda karşı karşıya geldi. İki kez yenik duruma düşen Yüksel Varlı Ortaokulu eşitliği sağlamayı başarsa da penaltılara giden maçta rakibine atamadığı penaltıyla elendi.
Maçın ilk yarısında iyi başlayan Çay Atatürk bulduğu ilk golle durumu 1-0’a taşıdı. Üstünlüğü ele alan Çay Atatürk ilk golün hemen ardından ikinci golü de buldu. Attığı golle skoru 2-0’a taşıyan Çay Atatürk Ortaokulu rakibinin kalesinde aradığı üçüncü golü bulamadı. Oyuna yeni yeni ısınan Yüksel Varlı Ortaokulu ataklara çıkamaya başladı. İlk yarının sonuna doğru ilk golünü bulan Yüksel Varlı Ortaokulu farkı bire indirmeyi başardı. Yüksel Varlı ilk yarının son dakikalarında aradığı ikinci golü de buldu. Maçın ilk yarısı 2-2’lik beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan ve gol arayan Çay Atatürk olurken aradığı golü buldu. Skorda üstünlüğü tekrar ele alan Çay Atatürk skoru 3-2’ye çıkardı. Çay Atatürk yüklenmeye ve gol armaya devam ederken bir gol daha buldu. Farkı tekrar 2’ye çıkaran Çay Atatürk üstünlüğü de elinde tutan ekip oldu. Tekrar yüklenmeye başlayan Yüksel Varlı oyunda hakimiyeti sağlamak için verdiği uğraşlarda başarılı oldu. Rakip kaleye yaptığı ataklarda gol arayan Yüksel Varlı Ortaokulu aradığı golü bularak farkı tekrar 1’e indirdi. Eşitliği sağlamak için verdiği uğraşlarda yine golü bulan Yüksel Varlı Ortaokulu maçta beraberliği yakaladı. Maçın normal süresi 4-4’lük skorla berabere tamamlandı.
Penaltı atışlarına geçilen maçta Yüksel Varlı kaçırdığı son penaltı ile rakibine boyun eğerek kupaya veda etti. Çay Atatürk Ortaokulu ise yarı finale adını yazdıran taraf oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme