Yüksel Okul Müdürü Yalım’a veda yemeği

Sandıklı Belediyesi tarafından tayini çıkan Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ali Yalım'a KaplıcaTermal Otel'de veda yemeği verildi Verilen veda yemeğine Kaymakam Ali Candan, Sandıklı Cumhuriyet Baş Savcı Vekili Olcay Alicanoğlu, Jandarma Yüzbaşı Ali Türkmen, Sandıklı Belediye Başkan Vekili Cemal Öz, Sandıklı Kent Konseyi Başkanı Lütfi Öner, Siyasi Partilerin ilçe temsilcileri, oda başkanları [&hellip]

Yüksel Okul Müdürü Yalım'a veda yemeği

Sandıklı Belediyesi tarafından tayini çıkan Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ali Yalım’a KaplıcaTermal Otel’de veda yemeği verildi

Verilen veda yemeğine Kaymakam Ali Candan, Sandıklı Cumhuriyet Baş Savcı Vekili Olcay Alicanoğlu, Jandarma Yüzbaşı Ali Türkmen, Sandıklı Belediye Başkan Vekili Cemal Öz, Sandıklı Kent Konseyi Başkanı Lütfi Öner, Siyasi Partilerin ilçe temsilcileri, oda başkanları ve daire amirleri katıldı.
Mart 2007’de göreve başladığını, Mart 2011’de de görevden ayrıldığını belirten Hüseyin Ali Yalım yaptığı çalışmaları anlatarak çalışmalarında yardımcı olan Afyonkarahisar ve Sandıklı da ki eski ve yeni idarecilere teşekkür etti. Yemeği tertip ettikleri için Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a teşekkürlerini sunan ve kısaca Hüseyin Ali Yalım ile çalıştığı dönemi anlatan Kaymakam Ali Candan Sandıklı’ya eğitim ve öğretim anlamında verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Hüseyin Ali Yalım’a teşekkür plaketi verdi.
Veda yemeğinde Kaymakam Sandan dan sonra Sandıklı Belediye Başkan vekili Cemal Öz , Sandıklı Kent Konseyi Başkanı Lütfi Öner ve Sandıklı Meslek Yüksek Okulu adına Müdür Yardımcısı Mustafa Sandıkçı teşekkür plaketi, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer bakır işlemeli süs eşyası ve Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği adına Ahmet Nayan Doç. Dr. Hüseyin Ali Yalım’ı fahri yaren ilan ederek yaren poçusu ve yaren oyun kaşıkları armağan etti.

Bakmadan Geçme