• Haberler
  • Genel
  • Yüksel Hoca’ya vefa örneği – Kocatepe Gazetesi

Yüksel Hoca’ya vefa örneği – Kocatepe Gazetesi

İzmir’de düzenlenen Mermercilik Fuarı’nda Ticaret Lisesi’nin en sevilen eski öğretmenlerinden Yüksel Eryılmaz’a onur plaketi verildi Afyonkarahisar’da uzun yıllar eğitim camiasına katkıda bulunan Afyon Ticaret Lisesi eski Müdürü Yüksel Eryılmaz en mutlu günlerinden birini yaşadı.İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen MARBLE – 20'nci Uluslararası Doğaltaş [&hellip]

Yüksel Hoca'ya vefa örneği

İzmir’de düzenlenen Mermercilik Fuarı’nda Ticaret Lisesi’nin en sevilen eski öğretmenlerinden Yüksel Eryılmaz’a onur plaketi verildi

Afyonkarahisar’da uzun yıllar eğitim camiasına katkıda bulunan Afyon Ticaret Lisesi eski Müdürü Yüksel Eryılmaz en mutlu günlerinden birini yaşadı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen MARBLE – 20’nci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 26- 29 Mart 2014 tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışından bin 187 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Fuar’a Afyonkarahisar’dan da geniş katılım yaşandı.
Fuar’ın ilgi çeken anlarından birisi de gala gecesinde yaşandı. Afyon Ticaret Lisesi’nin kurucularından, 14 yıl Ticaret Lisesi Müdürlüğü yaparak Afyonkarahisar’da bir çok öğrenci yetiştiren, hocaların hocası diye tanınan emekli eğitimci Yüksel Eryılmaz kendisine verilen plaketle duygu dolu anlar yaşadı. Afyonkarahisar’da görev yaptığı dönemde yaptığı çalışmalar ve öğrencilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle kendisine verilen plaketi alırken duygusal anlar yaşayan Yüksel Eryılmaz, kendisine böyle bir onur yaşattıkları için tüm öğrencilerine teşekkür etti. Yüksel Eryılmaz’a plaketi öğrencileri adına Afyonkarahisar’ın tanınmış iş adamlarından Süleyman Kırlıoğlu verdi. 76 yaşında olan Yüksel Eryılmaz, Afyonkarahisar’la ilgili unutulmaz anıları olduğunu, aradan geçen onca yılın ardından kendisine vefa örneği gösterildiğini belirterek, öğrencileri başta olmak üzere tüm Afyonkarahisarlılar’a teşekkürlerini iletti. Yüksel Eryılmaz İzmir’de yaşamını sürdürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme