• Haberler
  • Genel
  • Yüksekokul için birlik-beraberlik şart – Kocatepe Gazetesi

Yüksekokul için birlik-beraberlik şart – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'da yapımına 2007 yılında başlanan Meslek Yüksek Okulu ek eğitim binasının kaba inşaatı Antalya'da yaşayan Sandıklı'lı hayırsever işadamı Murat Cem Turan tarafından 8 ayda tamamlandı Yapımına 2007 yılında başlanan Sandıklı Meslek Yüksekokulu ek eğitim binası inşaatının tamamlanması için Antalya’da ikamet eden Sandıklılı İşadamı Murat Cem Turan’ ile AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak arasında 6 [&hellip]

Yüksekokul için birlik-beraberlik şart

Sandıklı’da yapımına 2007 yılında başlanan Meslek Yüksek Okulu ek eğitim binasının kaba inşaatı Antalya’da yaşayan Sandıklı’lı hayırsever işadamı Murat Cem Turan tarafından 8 ayda tamamlandı

Yapımına 2007 yılında başlanan Sandıklı Meslek Yüksekokulu ek eğitim binası inşaatının tamamlanması için Antalya’da ikamet eden Sandıklılı İşadamı Murat Cem Turan’ ile AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak arasında 6 Nisan 2012 tarihinde protokol imzalanmıştı.
İmzalanan protokol gereği ek binanın kalan karkas inşaatı, duvarları, çatı, kampus alanı, çevre duvarının imalatı projede öngörülen niteliklere göre tamamlandı.
Sandıklı protokol üyeleri, Sandıklı Melek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca’nın odasında Protokol üyeleri yapımı 2007 yılında başlayan henüz tamamlanamayan ek bina inşaatı hakkında neler yapılabileceğini tartıştılar. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol “Biz geçmiş yıllarda birlik sağladığımız da Sandıklı’ya Pasaport Şubeyi ve SSK’yı açılmasını sağladık. Yüksek Okul’un inşaatında birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz. Birlik ve Beraberlik sağlamız lazım. Bu inşaatı bir an önce hızlandırmalıyız” dedi.
“Gönül birliği sağlanması gerekiyor” diyen Sandıklı Kaymakamı Ali Candan ise “Gönül birliği sağlamız lazım. Yüksek Okul’un yapımı devam eden bu inşaat tamamlandığı durumda, Sandıklı’ya 4 yıllık yüksek okul kazandırmış olacak. Bu da Sandıklı adına güzel bir şey. Burada birlik olur kalkarsak dışarıda unutursak yine bir işe yaramaz. Gönül birliği sağlamamız buradan çıkınca da herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. İktidar parti temsilcimiz ve ye muhalefet temsilcilerimiz üzerlerine ne düşüyorsa yapmalı. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Yeni yapılan bu binada “Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu”nun açılması planlanıyor. Bu okula İşadamı Murat Cem Turan’ın merhum babasının ismi (Selami Turan) verilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme