• Haberler
  • Gündem
  • Yüksek yargı organları temsilcileri Afyonkarahisar Barosu’nu ziyaret etti

Yüksek yargı organları temsilcileri Afyonkarahisar Barosu’nu ziyaret etti

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Halil Adıgüzel, Adalet Akademisi Başkan Vekili Mustafa Artuç ve Yargıtay üyesi Fevzi Yıldırım Afyonkarahisar Barosu’nu ziyaret ettiler.Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. [&hellip]

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Halil Adıgüzel, Adalet Akademisi Başkan Vekili Mustafa Artuç ve Yargıtay üyesi Fevzi Yıldırım Afyonkarahisar Barosu’nu ziyaret ettiler.
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Ömer Faruk Aksoy, Av. İsmail Akgül, Av. İsmail Tuğral, Av. Şerife Korkmazoğlu, Av. Melehat İpek Yılmaz Göktürk hazır bulundular. Ziyaret sonunda Yargıtay Başkanı ve Yargıtay Başsavcısı tarafından Baro Başkanı Şahin’e plaket verilirken, günün anısına da heyete Baro Başkanı Şahin tarafından hediyeleri takdim edildi.

Bakmadan Geçme