Yüklemeleri yılda bir yapın – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da ikamet eden Yusuf Çangal, toplu taşımadaki ücretsiz kartların yılda bir yükleme yapılmasını istedi. Çangal, “Ben 65 yaşının üzerindeyim. Yeni düzenlemeyle Belediye tarafından tahsis edilen ücretsiz karta sahip oldum. Ama bu karta yükleme yapılırken sorun yaşıyorum. Bizim için kart yüklemeleri yılda bir yapılsın. Sistem, şirketin elinde” dedi.SORUN YAŞANIYORÇangal, 󈬱 yaşı üstü olmama rağmen ayda bir [&hellip]

Afyonkarahisar’da ikamet eden Yusuf Çangal, toplu taşımadaki ücretsiz kartların yılda bir yükleme yapılmasını istedi. Çangal, “Ben 65 yaşının üzerindeyim. Yeni düzenlemeyle Belediye tarafından tahsis edilen ücretsiz karta sahip oldum. Ama bu karta yükleme yapılırken sorun yaşıyorum. Bizim için kart yüklemeleri yılda bir yapılsın. Sistem, şirketin elinde” dedi.
SORUN YAŞANIYOR
Çangal, “65 yaşı üstü olmama rağmen ayda bir Dolum Merkezi’ne gitmek zorundayım. Dolum Merkezi’ne doğrudan halk otobüsü ve dolmuş yok. Stadyum’da iniyorum, yürüyerek Dolum Merkezi’ne gidiyorum. Ayaklarım rahatsız. Oraya gittiğimde de ‘Bilgisayar bozuk’, ‘Sistem işlemiyor’ deniyor” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme