• Haberler
  • Genel
  • Yukarı mahallede yangın çıktı, itfaiye karda kaldı

Yukarı mahallede yangın çıktı, itfaiye karda kaldı

Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Şehrin yukarı mahallelerinden birinde çıkan yangına müdahale için yola çıkan bir itfaiye aracı, kara saplandı Afyonkarahisar’da Taci Ahmet Mahallesi Taci Ahmet Caddesi Dağ Sokak 64 numarada bulunan evde, akşam saatlerinde yangın çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre sobadan çıktığı belirtilen yangının ardından, güvenlik nedeniyle, 64 numaralı ev ve [&hellip]

Yukarı mahallede yangın çıktı, itfaiye karda kaldı

Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Şehrin yukarı mahallelerinden birinde çıkan yangına müdahale için yola çıkan bir itfaiye aracı, kara saplandı

Afyonkarahisar’da Taci Ahmet Mahallesi Taci Ahmet Caddesi Dağ Sokak 64 numarada bulunan evde, akşam saatlerinde yangın çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre sobadan çıktığı belirtilen yangının ardından, güvenlik nedeniyle, 64 numaralı ev ve çevresindeki evler boşaltıldı. Evin sahibinin Nesime Akşit olduğu ve evde 4 kişinin kaldığı belirtildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Öte yandan yangına müdahale etmek isteyen bir itfaiye aracı, yolların karla kaplı olması nedeniyle yokuşta kaldı. Yangına müdahale etmek için gelen diğer iki itfaiye aracı da evin bulunduğu bölgeden yaklaşık 15 metre uzakta park edildi.
Yollarda kar temizliği yapılmadığını iddia eden vatandaşlar, yetkililerin bir an önce şehrin yukarı mahallelerinde kar temizliği yapmasını istediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme