• Haberler
  • Spor
  • Yozgat'ta çalışmalar devam – Kocatepe Gazetesi

Yozgat'ta çalışmalar devam – Kocatepe Gazetesi

Afyon'da devam eden kamp çalışmalarını değerlendiren Teknik Direktör Memduh Fidan, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını ifade etti.Kadrosundaki her oyuncunun sahaya çıkmaya hazır durumda olacağını belirten Fidan, 'Biz bir takımız ve kadromuzda alternatifli isimler var. Hazırlık maçlarında da hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Amacımız bütün oyuncularımızın lige tam manasıyla hazır olmasını sağlamak. Bu şekilde olduğu zaman [&hellip]

Afyon’da devam eden kamp çalışmalarını değerlendiren Teknik Direktör Memduh Fidan, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını ifade etti.
Kadrosundaki her oyuncunun sahaya çıkmaya hazır durumda olacağını belirten Fidan, “Biz bir takımız ve kadromuzda alternatifli isimler var. Hazırlık maçlarında da hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Amacımız bütün oyuncularımızın lige tam manasıyla hazır olmasını sağlamak. Bu şekilde olduğu zaman kulübeden gelen oyuncuların da skoru değiştirmeye katkıları olacağına inanıyorum” dedi.
Ligin başlamasına uzun bir sürenin olduğunu hatırlatan Fidan, “Gerçekten çok iyi bir takım olmaya başladık. Taşlar yerine oturuyor ama henüz tam anlamıyla hazır olduğumuzu söylemek mümkün değil. 2 ya da 3 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bazı bölgelerde eksikliklerimiz var ama bu konuda da çok aceleci değiliz. Şu an için kadroda oynayacak 8-9 ismi belirledik ama gerçek manada lige hazır olabildik diyebilmemiz için bu sayısı 13’e çıkartmalıyız” ifadesine yer verdi.
Kamp dönemlerinin çok iyi geçtiğini ancak birtakım eksikliklerinin bulunduğunu söyleyen Yozgatspor Teknik Direktörü Memduh Fidan, kalan süreçte artık takım olma yolunda çalışmalara ağırlık vereceklerini, ligde sahaya yansıtılacak sistem üzerinde duracaklarını aktardı. Fidan, “Biraz zaman ve sabırla herşeyin çok daha iyi olacağından kuşkum yok. Lige kadar yapacağımız çalışmalarının ardından tam anlamıyla gerçek bir takım olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme