Yorumcular eleştirdi, Ürün cevap verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün’ün İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’a yönelik eleştiri ve iddialarının yankıları sürüyor. Gazeteniz Kocatepe’nin internet sitesine haberle ilgili yorum yağarken, Milletvekili Halil Ürün de yorumlara Kocatepe’nin sitesinden yorumla cevap verdi AK Parti Milletvekili Halil Ürün’ün İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’la ilgili yaptığı açıklamaların ardından Gazeteniz Kocatepe’nin www.kocatepegazetesi.com adlı internet sitesi [&hellip]

Yorumcular eleştirdi, Ürün cevap verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün’ün İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’a yönelik eleştiri ve iddialarının yankıları sürüyor. Gazeteniz Kocatepe’nin internet sitesine haberle ilgili yorum yağarken, Milletvekili Halil Ürün de yorumlara Kocatepe’nin sitesinden yorumla cevap verdi

AK Parti Milletvekili Halil Ürün’ün İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’la ilgili yaptığı açıklamaların ardından Gazeteniz Kocatepe’nin www.kocatepegazetesi.com adlı internet sitesi üzerinde tartışmalar devam ediyor.
Kaymakama destek verdiler
Siteye yapılan yorumların büyük bir bölümünde Kaymakam Ömer Faruk İlhan’a destek verilirken, milletvekili Halil Ürün’e bu çıkışı nedeniyle destek verenler de bulunuyor. Haberin altına eklenen ve kendisini suçlayıcı nitelikte olan yorumlara yine aynı yolla, siteye yaptığı mesajla cevap veren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil ürün ise “Haberde yazılan her ifadenin sonuna kadar arkasındayım” diyerek kararlı tutumunu sürdürdü.
Gerçek isimlerin yanı sıra rumuzlarla yapılan yorumlarda İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’ın görevini lakıyla yaptığını ve Kaymakam İlhan’ın İhsaniye bölgesinde başarılı çalışmalara imza attığı, Halil Ürün’ün durumu tam kavrayamadığı iddiaları yer alıyor. Milletvekili Halil Ürün ise bu yorumlara karşılık yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Yorum yapan arkadaşlar anlaşılıyor mu bilgilerimizi senkronize etmemiz lazım. Bunun tek yolu doğrudan iletişim. www.halilurun.com ve 0312.4205792-93 ve fax 03124206963 . Ricam şu ben adımı soyadımı yazıyorum. Lütfen sizde yazın. Seviyeyi muhafaza edelim. Ben samimi olarak halkın vekili olmaya gayret ediyorum. İhsaniye’ye de gittim her yere gitmeyi de devam ediyorum. Benim yaptığım çoğunluğun bildiğini sesli söylemem. Kral Çıplak. Hepsi bu. Sadece Mavi Hayat konusunu araştırın diğer konulara gerek bile kalmaz. Ayrıca taş ocağı sahibini bir dinleyin. Bir de Döğer halkını dinleyin. Ben dinledim. Döğerliler öküz olmadıklarını Yahudi değil Müslüman olduklarını söylüyorlar. Meşruiyet konusunun İlçe Seçim Kurullarının görev alınında olduğunu biliyorlar. Taşımacılık kooperatifi kurma veya fesh etme yetkisinin kimde olduğunu bir araştıralım. Miting ve basın açıklaması yaptırmaya gücü yetmeyince ben engelledim açıklamasını da ibretle izli-yorum. İhsaniyelilere Mavi Hayat ile kaymakamlık aynıdır kanaatini yayan Sayın Kaymakam bu anlaşılınca şimdi birlik ile kaymakam aynıdır kanaatini empoze etmeye çalışıyor. Birde yürüyüş miting vb enstrümanları seçimlerde ve seçimle göreve gelenler kullanır. Atanmışların böyle bir usulu kullandıkları yeni görülüyor. Zaman her şeyi ortaya çıkaracaktır. Sabırla izlemeye devam edelim lütfen.” dedi.
Vekillik statüsünü iyi biliyorum
AK Parti Afyonkarahi-sar Milletvekili Halil Ürün, her geçen gün yeni yorumların yapıldığı durumla ilgili olarak yaptığı son değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Değerli yorumcular. Okuduğunuz haberde söylediğim her cümlenin doğruluğunu araştırdım. En az beş aydır tarafları dinliyorum. İdari ve hukuki her türlü girişim ilgilileri tarafından yapılmıştır. Esip gürlediğim yoktur. Bu izlenimi veren manşet habercinin tercihidir. Vekilliğin statüsünü iyi bilen bir kardeşinizim. Yapmaya çalıştığım halkın sesi olmaktan öte değildir. Asıl halkı Beyefendinin kamu yetkileri elinden alındıktan sonra hep beraber dinleyeceğiz. Zamanla tüm gerçekler ortaya çıkacaktır. Lütfen olayları izlemeye sabırla devam edelim. Herkese selam ve saygı sunarım.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme